ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Αλλη μία ευκαιρία να «πιάσουν» τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών (Νότια Κορέα, 27/8-4/9), θα έχουν απόψε (18.40), στο διεθνές μίτινγκ «Τοφάλεια», που θα γίνουν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας. Οι Περ. Ιακωβάκης (400μ. εμπόδια), Σταματόγιαννης (σφαίρα), Τόνια Στεργίου (ύψος), Λίκα (ακόντιο), Σκαφίδα, Εμμανουήλ (επί κοντώ), Φιλάνδρα (800μ.) είναι μεταξύ εκείνων, που «κυνηγούν» τα όρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο τραυματισμός του Κέβιν Μιραλάς επισκίασε την καλή απόδοση των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με την Πολόνια Βαρσοβίας (2-1). Ο Μιραλάς τραυματίστηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα. Τα γκολ για τους «Πειραιώτες» σημείωσαν οι Γκρμπιτς (2′) και Φουστέρ (60′).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την πρόκριση στην επόμενη φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων πήρε η Ελλάδα μετά τη νίκη της επί της Αργεντινής με 29-24. Αύριο η εθνική θα αντιμετωπίσει τη Δανία (18.30).

ΦΙΛΙΚΟ: Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρη και Κέρκυρα, στο Καρπενήσι. Σκόραραν οι Καστίγιο (21΄) και Γιάντσης (26΄).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σανθ Γιακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Το «Booker» με κυβερνήτη τον Δ. Δεληγιάννη προηγείται μετά την 2η ιστιοδρομία στο Ράλι Αιγαίου.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Η ομοσπονδία ανακοίνωσε χτες την αναβολή του Σούπερ Καπ μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας της 31ης Ιουλίου, λόγω της συνεχιζόμενης διερεύνησης του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Συνεχίζει για τρίτη χρονιά ο Ιβοριανός επιθετικός, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή