Εξετάζει Αμανατίδη ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Αμανατίδη ο Παναθηναϊκός

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα του Γιάννη Αμανατίδη ενδέχεται να μπει στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος απ’ την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, είναι μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τους «πράσινους» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης έως το τέλος του χρόνου. Βεβαίως, απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού τηρούν σιγήν ιχθύος για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για το θέμα μίλησε ο Αμανατίδης στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr»: «Σίγουρα θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις για το μέλλον μου με ομάδες. Θα μιλήσουμε με όσες ομάδες ενδιαφέρονται και με τους ανθρώπους αυτών. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι ανοιχτός σε όλα. Συζητώ για τα πάντα και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Και πρόσθεσε: «Είμαι στη Γερμανία για πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, δώδεκα χρόνια. Από την άλλη, θα ήθελα και κάτι διαφορετικό. Σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτω το εξωτερικό. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από τη Γερμανία. Σαν εμπειρία θα το ήθελα να αγωνιστώ και κάπου αλλού. Τα πάντα είναι πιθανά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα για εμένα, τότε είμαι διατεθειμένος να εξετάσω και να συζητήσω αυτό το ενδεχόμενο».

Χθες, έκλεισε και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο και του Χοσέ Βέρδου Νίκολας ή αλλιώς Τοτσέ, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συμφωνία και με τους δύο ποδοσφαιριστές έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Οβούσου και Λάζαρος

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε, ο οποίος θα είναι η τρίτη μεταγραφή στην καλοκαιρινή περίοδο. Κατά την άφιξή του, ο Γκανέζος χαφ «φυγαδεύτηκε» από άλλη έξοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», αποφεύγοντας τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, δεν χάνει την αισιοδοξία του για το μέλλον: «Ηταν μεγάλη η ατυχία, αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις με τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ για να επανέλθω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή