Επι σκοπον

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ έκανε, μέχρι στιγμής, την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή. Η απόκτηση του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν «ξύπνησε» τους οπαδούς της και τους έκανε να μην αισθάνονται σαν… φτωχοί συγγενείς. Αυτό είναι το πρώτο κέρδος για την απόσβεση των χρημάτων που θα ξοδευτούν για τον Ισλανδό άσο.

Το επόμενο και σίγουρα το μεγαλύτερο, που αναμένεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, είναι στο αγωνιστικό σκέλος. Οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό είναι πολλές. Η ποιότητα του παίκτη και η ποδοσφαιρική εμπειρία του αποτελούν τα εχέγγυα για κάτι τέτοιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στη διάθεσή του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να του προσφέρει πολλά. Σε πολλές θέσεις της ενδεκάδας. Βέβαια, «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Και ο Ισπανός προπονητής πρέπει να βρει κι άλλους μέσα από το ρόστερ που διαθέτει.

Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει τα ΜΜΕ, ειδικά τα φίλα προσκείμενα στην ΑΕΚ, να προκαλούν υπέρμετρο ενθουσιασμό στους οπαδούς της. Ομως και οι «επικοινωνιολόγοι» της ΠΑΕ πρέπει να χαλιναγωγήσουν τις δηλώσεις του παίκτη. Λόγια όπως «δικός μας ο τίτλος» αφ’ ενός δεν ταιριάζουν σε ένα «ψυχρό» Ισλανδό, αφ’ ετέρου, δημιουργούν προβλήματα στην ίδια την ομάδα.

Η απότομη εκτόξευση προκαλεί ναυτία που επιφέρει την ανάλογη πτώση. Και είναι κρίμα για τους ίδιους τους φίλους της ΑΕΚ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή