ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ: Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Βασίλης Φλωρίδης, μετά την ολοκλήρωση συνάντησης με τον πρόεδρο του Α. Σ. ΠΑΟΚ Αθ. Κατσαρή, παρουσία του Ζ. Βρύζα. Εις βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με ποινές φυλάκισης 8-10 μηνών για οφειλές προς το Δημόσιο και ψευδορκία. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Να συνδυάσουν την πρόκριση με νίκη ζήτησε από τους παίκτες ο Χάβι Γκράθια, εν όψει της αποψινής ρεβάνς με τη Ραντ για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (21.00). Δεν θα παίξει ο Ουμπίντες, που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου για ένα χρόνο.

ΣΤΙΒΟΣ: Τέσσερις Ελληνες αγωνίζονται σήμερα σε προκριματικούς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που θα γίνει από σήμερα έως την Κυριακή στην Ταλίν (Εσθονία). Είναι οι Αν. Καρακατσάνη (3.000 μ.), Αθ. Κοΐνη (3.000 μ. στιπλ), Παν. Ρόντος (μήκος) και Βασ. Σιάκουλης (σφυροβολία). Την ομάδα συμπληρώνουν οι Ελισ. Πεσιρίδου (100 μ. εμπόδια), Παν. Λάσκαρης (επί κοντώ) και Παυλ. Μπόφτσης (τριπλούν). Η Καρακατσάνη θα τρέξει και 5.000 μ.

ΒΟΛΕΪ: Ο Παύλος Κουζούνης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ: Η Ουρουγουάη νίκησε στον ημιτελικό το Περού με 2-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή