Επιστροφή Ολυμπιακού με ανοιχτές εκκρεμότητες

Επιστροφή Ολυμπιακού με ανοιχτές εκκρεμότητες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάλειμμα δύο ημερών στο «καμίνι» της Αθήνας θα κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος, πριν αναχωρήσουν για το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου απ’ το Σάββατο έως και το τέλος του μήνα θ’ αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τις Ζούλτε Βάρεγκεμ, Βέρντερ Βρέμης, Μπρέντα και Χέρενφεϊν.

Επειτα από δωδεκαήμερο παραμονής στις αυστριακές Αλπεις, χθες το βράδυ η αποστολή των «Πειραιωτών» επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει εκκρεμότητες να διευθετήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Ο Ισπανός τεχνικός μετέβη στην πατρίδα του και όταν επιστρέψει (σήμερα ή αύριο) θα συναντηθεί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το δυναμικό της ομάδας. Με την απόκτηση του Φραν Γέστε (αναμένεται να αφιχθεί σήμερα στην Ελλάδα), ο Βαλβέρδε έχει πλέον 30 παίκτες στη διάθεσή του.

Με το σκεπτικό πως ο Βαλβέρδε επιθυμεί να δουλεύει στις προπονήσεις με περίπου 25 παίκτες, γίνεται άμεσα αντιληπτό πως θα πρέπει να προχωρήσει σε μείωση του δυναμικού. Τις σκέψεις του δεν τις αποκαλύπτει για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους σκέφτεται να «κόψει». Πάντως, ο Σουμπίνιο ο οποίος είναι υπό δοκιμή, φαίνεται να κερδίζει τις εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Από ‘κει και έπειτα είναι ανοικτό το θέμα της πώλησης του Τοροσίδη στη Στόουκ Σίτι. Ο μάνατζερ του διεθνούς αμυντικού βρίσκεται στην Αγγλία και συζητεί την προοπτική συνεργασίας του πελάτη του με τη Στόουκ. Ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μεταγραφή του Τοροσίδη στο εξωτερικό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στον «αέρα» βρίσκεται το θέμα της παραμονής του Ντένις Ρόμενταλ.

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Κέβιν Μιραλάς. Εχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 4-5 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή