Κάλεσμα για βοήθεια και προστασία

Κάλεσμα για βοήθεια και προστασία

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν το άνοιγμα στον κόσμο που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης εθεωρείτο αναμενόμενο, γιατί μόνο οι φίλοι της ΑΕΚ, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και εγγραφή στους «Supporters», μπορούν να βοηθήσουν άμεσα ΠΑΕ και Ερασιτεχνική, τα μέτρα κατά της βίας που ανακοινώθηκαν, ήταν το ουσιαστικότερο κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, στα Σπάτα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποστήριξε πως η «Οriginal» θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας, θα δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης και θα ενεργοποιηθεί το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. «Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να αποτρέψουν τους πολλούς να έρθουν στο γήπεδο. Καταθέτουμε τις επόμενες μέρες πρόταση στην πολιτεία, ώστε οι ταραξίες να τιμωρούνται παραδειγματικά. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ θα είναι πιο αυστηρά», υποστήριξε ο κ. Αδαμίδης.

Εκτός του προέδρου της ΠΑΕ, στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος των «Supporters», Μάκης Κασνακίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Θανάσης Μιχαήλ και ο ηγέτης της «Original», Δημήτρης Χατζηχρήστος. Οι τρεις άνδρες απηύθυναν έκκληση στον κόσμο για να βοηθήσει τον σύλλογο. Στόχος μίνιμουμ είναι τα 15.000 διαρκείας, αλλά και η μαζική προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

«Δεν γίνεται ένας σύλλογος που έχει 1,5 εκατομμύριο οπαδούς στην Ελλάδα να έχει 6.000 διαρκείας. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μάς χρειάζεται. Η ΑΕΚ, δυστυχώς, έχει μείνει μόνη. Βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν από την εξυγίανση της ΑΕΚ» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Η κουβέντα περιστράφηκε και στο θέμα του γηπέδου. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι εντός των επόμενων επτά ημερών θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα προχωρήσει και το πλάνο. Εχουν γίνει επαφές με τράπεζες και πιστωτικούς οίκους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Θανάσης Μιχαήλ, ζήτησε από τον κόσμο την έμπρακτη συμπαράστασή του, ενώ ο πρόεδρος των «Supporters», Μάκης Κασνακίδης υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 1.300.000 ευρώ, καθώς έχουν γραφτεί πάνω από 1.500 άτομα.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου οι Σταύρος Αδαμίδης, Αρναρ Γκρέταρσον, Μάκης Κασνακίδης και Κωνσταντίνος Καπετανάκης, αναχώρησαν για το Τόπλιτσε της Σλοβενίας (μέσω Βιέννης), όπου προετοιμάζεται η ομάδα.

Αναφορικά με την υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, η ΑΕΚ έδωσε στον Σενεγαλέζο άδεια, καθώς το πρόβλημα υγείας της εγκύου συζύγου του δεν έχει ξεπεραστεί. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που επικοινώνησαν μαζί του, ο παίκτης δεσμεύτηκε ότι θα γυρίσει μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή