ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Εχω ήδη κάνει προπονήσεις μόνος μου για να είμαι έτοιμος», τόνισε χθες ο Φραν Γέστε, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Αύριο θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδια, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα φιλικά (το πρώτο την Κυριακή με τη βελγική, Βάρεγκεμ). Μετά τρία χρόνια, λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

ΣΤΙΒΟΣ: Η Αθηνά Κοΐνη προκρίθηκε ως 7η με 10.34.83 (ρεκόρ νεανίδων) στον τελικό των 3.000μ. στιπλ στο ευρωπαϊκό εφηβικό πρωτάθλημα, που γίνεται στην Εσθονία. Ο Παν. Ράντος κατετάγη 17ος στο μήκος με 7,17μ. και ο Βασ. Σιάκουλης 19ος στη σφυροβολία με 66,17μ. Προκριματικός δεν έγινε στα 3.000μ. και η Αν. Καρακατσάνη θα τρέξει αύριο στον τελικό.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η εθνική νέων ηττήθη από τη Δανία 26-29 στην 4η αγωνιστική του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης και πρέπει να νικήσει απόψε το Κατάρ (20.30) και να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η εθνική εφήβων έχασε από την Κροατία με 45-61 στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πολωνίας. Σήμερα παίζει με τη γηπεδούχο.

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ: Στα πέναλτι με 5-3 η Παραγουάη προκρίθηκε στον τελικό εις βάρος της Βενεζουέλας. Εκεί θα παίξει με την Ουρουγουάη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή