Οι επιλογές για τα νέα πρόσωπα της ΚΕΔ

Οι επιλογές για τα νέα πρόσωπα της ΚΕΔ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πρόεδρος με απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Σαρρής και αναπληρωτής ο πρώην διαιτητής και επίσης μέλος του Δ.Σ., Χρ. Σάββας.

Μέλη της νέας επιτροπής θα είναι οι Κ. Βασάρας, Θ. Μπριάκος (ο μόνος που παρέμεινε από την προηγούμενη επιτροπή) και Γ. Δούρος.

Οι αρμοδιότητες δεν καθορίστηκαν, όμως όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Πιλάβιος κατά την ομιλία του στο «παρασυμβούλιο» που προηγήθηκε, ο Κύρος Βασάρας προαλείφεται για επιτελικό ρόλο και θα είναι υπεύθυνος για την επιλογή και τον ορισμό των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή Σαρρή, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Σοφοκλή Πιλάβιου το τελευταίο διάστημα, για την προεδρία «κλείδωσε» τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ είχαν προηγηθεί αρνητικές απαντήσεις από παλαιότερα στελέχη της ομοσπονδίας.

Οι Σαρρής και Σάββας μπήκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ το 2008 και θεωρούνται από τα λιγότερο φθαρμένα πρόσωπα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Γ. Δούρος ανήκει στην ομάδα που είχε φτιάξει ο Κύρος Βασάρας όταν ήταν επικεφαλής της διεύθυνσης ανάπτυξης διαιτησίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή