Πρόκριση με άγχος για τον Ολυμπιακό Βόλου επί της Ραντ

Πρόκριση με άγχος για τον Ολυμπιακό Βόλου επί της Ραντ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε περιπέτειες πήγε να μπλέξει ο Ολυμπιακός Βόλου στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης του με 1-0 επί της Ραντ στο Βελιγράδι. Χθες βράδυ, μπροστά σε 10.000 θεατές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι Σέρβοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Κόγιτς στο 47΄. Αλλά οι γηπεδούχοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρτίν στο 79΄ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 που τους χάρισε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Εκεί, ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ντιφερντάνγκε απ’ το Λουξεμβούργο. Απέκλεισε την Λεβάντια απ’ την Εσθονία, την οποία νίκησε χθες μέσα στο Ταλίν με 1-0. Το πρώτο ματς στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο 85΄ αποβλήθηκε ο Σανκαρέ με δεύτερη κίτρινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Βόλου έκλεισε έως το «φινάλε» τους διαδρόμους προς την εστία του Γιακούποβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Ρόκας, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέλεζι, Μόνχε (90΄ Νταρμπιόν), Τομάς, Μητρόπουλος, Μπρέσκα (72΄ Σκέμπρι), Ακόστα (86΄ Ντολεζάι), Μαρτίν.

ΡΑΝΤ: Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς (63΄ Ραντζέλοβιτς), Πρσο, Πάγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Ρασπόποβιτς, Αντριτς, Μίτροβιτς. Κόγιτς, Στανόγιεβιτς (81΄ Βάργκα), Λέκοβιτς.

Η Βαλερένγκα θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Χθες επικράτησε της Μίκα με 1-0 μέσα στο Ερεβάν με γκολ του Ντος Σάντος στο 49΄ για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα της Νορβηγίας, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα βρεθεί στον δρόμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως έπειτα από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν οι ιθύνοντες της Βαλερένγκα και το οποίο έγινε αποδεκτό απ’ τον ΠΑΟΚ και την ΟΥΕΦΑ, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Οσλο στις 28 του μηνός και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 4 Αυγούστου. Ελεύθερος έμεινε ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης (είχε συλληφθεί την Τετάρτη) μετά την εξαγορά της ποινής που εκκρεμούσε σε βάρος του, από την καταδίκη του για ψευδορκία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ήταν κατηγορούμενος για την προσωπική υπόθεση του διαζυγίου του. Μετά τους Ρομπέρ και Γεωργιάδη, ο Κοστίν Λαζάρ είναι η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 300.000 ευρώ τον χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή