ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΣΦΠ: Ανέτοιμοι κρίθηκαν από τον Βαλβέρδε οι Γέστε, Φέισα και δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αποψινό (20.00) φιλικό με τη Βέρντερ. Ισως παίξουν στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία με Μπρέντα και Χερενφέιν.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Αμερικανών, Καρλ Χάινς (25 ετών, 1,98) και Καλίν Λούκας (22 – 1,84).

ΜΠΑΡΑΖ: Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 3-3, Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου 1-0 Βαθμολογία: ΟΦΗ 8, Δόξα, Λεβαδειακός 5, Διαγόρας 0. Σήμερα παίζουν: Λεβαδειακός – Δόξα (Καλλιθέα, 20.30, Conn-X TV), ΟΦΗ – Διαγόρας (Φυλή, 20.30, Conn-X ΤV).

ΑΕΚ: Μήνυμα στη διοίκηση έστειλε ο Λεονάρντο από το Τέπλιτσε. «Οποιος δεν είναι ευχαριστημένος από μένα να έρθει να μου το πει για να βρούμε λύση. Εχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να φύγω έτσι. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ», τόνισε ο Βραζιλιάνος. Ο Γκούντγιονσεν ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα.

ΣΤΙΒΟΣ: Μηνύματα ελπίδας έστειλαν οι Ελληνες από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. Οι τέσσερις από τους επτά κατέλαβαν θέση στην οκτάδα. Την 4η οι Παν. Λάσκαρης με 5,30μ. στο επί κοντώ και Αν. Καρακατσάνη με 16.33.97 στα 5.000μ., την 7η ο Π. Μπόφτσης στο τριπλούν με 15,51μ. (15,80 στον προκριματικό), και την 8η η Αθ. Κοΐνη στα 3.000μ. στιπλ με 10.43.00. Στο μίτινγκ «Σιθωνία» στη Χαλκιδική, από τους Ελληνες ξεχώρισαν ο Σταματόγιαννης (20,06μ. στη σφαίρα) και η Παπαγεωργίου (68,18 στη σφύρα).

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Η Μ. Βιμπρανιέτσοβα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών.

ΒΟΛΕΪ: Η ΑΕΚ απέκτησε τη διεθνή κεντρικό του Παναθηναϊκού, Γεωργία Τζανακάκη.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο ΠΑΣ ηττήθη από τη Σίβασπορ με 3-1 στο πρώτο του φιλικού στην Αυστρία.

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Ντιέ έλυσε το πρόβλημα με το διαβατήριό του. Αντίθετα αγνοείται η τύχη των Ντουγκλάο Φερέιρα, Αμπντούν και Ονουάτσι.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Ο Χάμιλτον νίκησε στο Νίρμπρουργκρινγκ (Γερμανία). Η βαθμολογία: Φέτελ (Red Bull-Renault) 216, Ουέμπερ (Red Bull-Renault) 139, Χάμιλτον (McLaren-Mercedes) 134.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή