Υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ζεκά, μένει στην Αθήνα ο Βιτόλο

Υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ζεκά, μένει στην Αθήνα ο Βιτόλο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την τηλεόραση και πιθανώς παρέα με τον Ζεκά θα δει ο Βίκτορ Βιτόλο τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, αν ο Πορτογάλος προλάβει να έλθει αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του. Παρότι ο Ισπανός μέσος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Φερέιρα αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του και τον άφησε στην Αθήνα, για να αυξήσει τις πιθανότητες να τον έχει ετοιμοπόλεμο στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες Τοτσέ και Κουίνσι θα ταξιδέψουν στη Δανία αλλά δύσκολα θα πάρουν έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν αντιμετωπίζουν, όμως, πρόβλημα τραυματισμού όπως ο Βιτόλο και ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε σκόπιμο να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα. Εκτός 20άδας έμειναν οι Σεϊταρίδης και Πλεσί. Από τη στιγμή που ο Φερέιρα πήρε στην αποστολή τον νεαρό Φουρλάνο και όχι κάποιον απ’ αυτούς, είναι φανερό ότι δεν τους υπολογίζει και δύσκολα θα κρατήσουν μια θέση στο ρόστερ. Η αποστολή αναχωρεί για τη Δανία σήμερα στις 10 το πρωί, με πτήση τσάρτερ.

Ο Ζακέ θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού και μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Τη μεταγραφή την επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος της Σετουμπάλ, Φερνάντο Ολιβέιρα, όσο και ο μάνατζερ του 23χρονου Πορτογάλου μέσου, Κάρλος Γκονσάλβες. Η συμφωνία έκλεισε στις 370 χιλ. ευρώ, με τη Σετουμπάλ να κρατά ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησής του. Ο Ζακέ αναμένεται στην Αθήνα σήμερα ή αύριο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές περίπου 300 χιλ. ευρώ ετησίως. Είναι προσωπική επιλογή του Φερέιρα, θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και προορίζεται να καλύψει το κενό του τραυματία Χριστοδουλόπουλου. Θεωρείται πολυσύνθετος. Μπορεί να παίξει άνετα δεξί χαφ αλλά και εσωτερικός μέσος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή