Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία (αγωνιστική) ώρα έπαιξε σαν Ολυμπιακός και τελικά δικαιώθηκε στην εκπνοή! Το γκολ του Μοδέστο στο 90΄ έφερε τη… δικαιοσύνη στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν καλά στοιχεία και ήταν σαφώς βελτιωμένοι από το παιχνίδι με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πίεσαν ψηλά, με μπροστάρη τον Φουστέρ, και ανάγκασαν τους Γερμανούς σε λάθη. Παράλληλα, όταν ο Ιμπαγάσα ανέβασε την απόδοσή του, η κυκλοφορία βελτιώθηκε πολύ.

Ο Γκρμπιτς έδειξε και πάλι καλά στοιχεία από δεξιά, με δυο-τρεις πολύ καλές ενέργειες, με κακό όμως τελείωμα. Και πάλι στον άξονα ο Ουρτάδο εμφανίστηκε βαρύς. Το ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν απείλησε ούτε με δημιουργία φάσεων ούτε και με σουτ από μακρινή απόσταση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε στη διάθεσή του τους Τοροσίδη, Πάντελιτς, Γέστε, Φέισα και Μέγερι.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί, οι οποίοι βρίσκονται πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία (η Μπουντεσλίγκα αρχίζει στις 4 Αυγούστου), είχαν την υπεροχή στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Σκόραρε ο Ρόζενμπεργκ (58΄).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Μπορόφσκι (69΄ Τρινγκς), Φριτς (46΄ Σίντλερ, 82΄ Σοπενχάουερ), Μαρίν, Ρόζενμπεργκ (74΄ Βάγκνερ), Σμιτς, Χαντ, Παπασταθόπουλος, Βολφ, Τι (63΄ Αρναούτοβιτς), Μπάργκφρεντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Μανιάτης (59΄ Γκαλίτσιος), Χολέμπας, Μέλμπεργκ (59΄ Α. Παπαδόπουλος), Μαρκάνο (73΄ Παπάζογλου), Ουρτάδο (73΄ Σουμπίνιο), Ιμπαγάσα (59΄ Μοντέστο), Ριέρα (61΄ Κατάι), Γκρμπιτς (59΄ Χαβίτο), Φουστέρ (73΄ Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (59΄ Μιραλάς).

Υστερα από έξι χρόνια συνεργασίας, ο Ολυμπιακός και ο Ανδρέας Νινιάδης χώρισαν τους δρόμους τους. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος σκάουτερ της ομάδας, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του.

«Σε όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με τις δικές μου μικρές δυνάμεις να συμβάλω όσο μπορώ στην πρόοδο της ομάδας που με ανέδειξε και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό για τις πολλές επιτυχίες που πανηγύρισα τόσο ως παίκτης όσο και ως συνεργάτης της στο προπονητικό τιμ», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νινιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή