Με «όπλο» την εμπειρία ο ΠΑΟ

Με «όπλο» την εμπειρία ο ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εμπειρία και η κλάση θα είναι το αντίβαρο του ανέτοιμου Παναθηναϊκού απέναντι στον ενθουσιασμό της «πρωτάρας» και φορμαρισμένης Οντένσε, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια τους που θα κρίνουν ποιος από τους δύο θα διεκδικήσει στα πλέι οφ του Αυγούστου την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποψινό (21.00) ραντεβού τους στη Δανία είναι το πρώτο επίσημο ματς των «πρασίνων» στην εφετινή περίοδο και ο Φερέιρα ευελπιστεί ότι η εικόνα των παικτών του θα είναι πολύ καλύτερη από την αναιμική εμφάνισή τους στα τελευταία φιλικά.

«Η καλή αρχή είναι πολύ σημαντική σ’ αυτές τις διοργανώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι. Υπάρχει και η ρεβάνς. Εμείς δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Ξέρουμε πόσο πολύτιμο είναι το εκτός έδρας γκολ και το θέλουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Εχουμε μόνο 23 μέρες προετοιμασίας και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη, με μεγάλο ενθουσιασμό και κίνητρο. Η Οντένσε επιδιώκει να φορτώσει την πίεση του φαβορί σε εμάς. Είμαστε πιο έμπειροι, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουν οι παίκτες μου μέσα στο γήπεδο». Η πιθανή ενδεκάδα: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Μαρίνος, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Νίνης και Λέτο.

Από την πλευρά του, ο Χένρι Κλάουσεν έχρισε ξανά τον Παναθηναϊκό φαβορί, τόνισε ότι η δύναμή του είναι η μεσοεπιθετική του γραμμή και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρει πολλά ρίσκα στο παιχνίδι του γιατί «είναι καλύτερα να παίζεις βαρετό ποδόσφαιρο και να κερδίζεις από το να παίζεις επιθετικά και να χάνεις».

– Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Ζέκα, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του. Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις.

– Δύο ακόμη μεταγραφές θα κάνουν οι «πράσινοι», αν περάσουν την Οντένσε και εξασφαλίσουν τα έσοδα τουλάχιστον από το Γιουρόπα Λιγκ, εάν δεν καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεταγραφική τους πολιτική θα εξαρτηθεί και από τις πωλήσεις. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν προτάσεις για τους Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη και Πλεσί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή