Καλά στοιχεία, αλλά «άσφαιρη» η ΑΕΚ

Καλά στοιχεία, αλλά «άσφαιρη» η ΑΕΚ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μεταγραφικά ζητήματα που έθεσε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Καραμπουκσπόρ, αξιολογήθηκαν πιο ενδιαφέροντα από το… άσφαιρο παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων στο Τόπλιτσε (0 – 0).

«Πέρυσι είχαμε ένα πολύ καλό κέντρο, αλλά χάσαμε δύο παίκτες. Πάμε για δύο αμυντικά χαφ» σχολίασε ο Ισπανός τενικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική ετοιμότητα του Γκούντγιονσεν. «Δεν τον φοβάμαι. Είχαμε τετ α τετ στο ημίχρονο. Είμαι νεκρός μου είπε, λογικό. Θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, αν και καθυστέρησε. Φοβάμαι αυτούς που θα έρθουν από εδώ και στο εξής… Εχουν καθυστερήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του Ντιοπ, λέγοντας: «Θα μάθουμε γι’ αυτόν την Κυριακή που γυρνάμε πίσω. Αν δεν είναι στην Αθήνα θα ψάξουμε άλλες λύσεις».

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις για γκολ. Σχήμα 4-2-3-1 επέλεξε για το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έριξε στη μάχη εξ αρχής τον Εϊντουρ Γκούντιονσεν. Ο Ισλανδός σταρ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο και πλαισιώθηκε από τους Λαγό (αριστερά), Λυμπερόπουλο (κέντρο) και Κάρλος (δεξιά).

Στην επανάληψη, ο Χιμένεθ ανανέωσε πλήρως τη γραμμή κρούσης. Εβγαλε τον Γκούντγιονσεν και στη θέση του τοποθέτησε τον Μπέλεκ. Ο Σιαλμάς αντικατέστησε τον Λαγό και λίγο αργότερα (57΄) ο Λεονάρντο μπήκε στη θέση του Λυμπερόπουλου. Οι αλλαγές του Ισπανού έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα, η οποία πίεσε ακόμη περισσότερο την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (67΄ Αραμπατζής), Καράμπελας (79΄ Εγγλέζου), Μανωλάς, Δέλλας (58΄ Χέλγκασον), Γεωργέας (46΄ Κοντοές), Μάκος (77΄ Αγκιρμπά), Καφές (58΄ Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος (55΄ Λεονάρντο), Λαγός (46΄ Σιαλμάς), Κάρλος, Γκούντγιονσεν (46΄ Μπέλεκ)

ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ: Τόμιτς, Οζγκένκ, Νίκολιτς, Σέριτς, Τότζο, Κεμπέ, Χικμέτ, Ντεουμί, Τασκιράν, Ισά, Γουτσέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή