Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνουν ΠΑΟΚ και Βόλος

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνουν ΠΑΟΚ και Βόλος

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκορ πρόκρισης, που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θα επιδιώξουν σήμερα οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου με Βαλερένγκα (20.00, novasports 2) και Ντιφερντάνζ (21.00, novasports 4), αντίστοιχα.

Ο Λάσλο Μπόλονι ποντάρει στην εμπειρία που έχουν ορισμένοι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά». Ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον Ιβιτς μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι Νορβηγοί έχουν το πλεονέκτημα πως έχουν παίξει αρκετά επίσημα παιχνίδια, αφού το συγκεκριμένο πρωτάθλημα βρίσκεται ουσιαστικά στη μέση. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει περισσότερα πλεονεκτήματα. Διαθέτει καλύτερο ρόστερ, έχει μεγαλύτερη εμπειρία, έχει περισσότερα κίνητρα και αυτό που καλείται να κάνει είναι να αποδείξει την ανωτερότητά του εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Σ’ αυτό το παιχνίδι υπολογίζω πολύ στην εμπειρία κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ και περιμένω και θέλω να δω τις ικανότητές τους και το κίνητρό τους. Τη Βαλερένγκα την έχω δει, είναι πολύ δυνατή ομάδα, με σταθερότητα, δυναμική και κέντρο που μπορεί να παίξει ψηλά και επιθετικά. Και είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο αν επηρεάσουν οι απουσίες των Κοντρέρας, Σαλπιγγίδη σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού τόνισε: «Εχω προβλήματα, δεν έχω όλα τα όπλα στη διάθεσή μου. Σίγουρα οι παίκτες που αναφέρατε είναι πολύ σημαντικοί και σίγουρα δύο από τους τρεις δεν θα είναι μαζί μας».

Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ετο αριστερά ο Λίνο και οι Τσιρίλο, Μαλεζάς δύο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Γκαρσία και Αρίας να είναι τα αμυντικά χαφ. Από εκεί και πέρα, στα πλάγια ο Φωτάκης θα είναι δεξιά, με τον Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης και πίσω του ένας εκ των Λαζάρ και Ρομπέρ.

Στο Λουξεμβούργο, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ντιφερντάνζ. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο τιμωρημένος Καλίφα Πάπα Σανκαρέ και ο τραυματίας Χαβιέ Ούμπιντες. O Χάβι Γκράθια θα βασιστεί στους Ρόκα, Γιακούποβιτς, Ρόκκα, Ζαραδούκα, Σέλεσι, Τομάς, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Μητρόπουλο, Κάσιο, Νταρμπιόν, Ακόστα, Μόνχε, Μπρέσκα, Μαρτίν, Σκέμπρι, Ζέρη και Σολάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή