Λέτο: Δεν νιώθω πως αποκτώ τον ρόλο του ηγέτη

Λέτο: Δεν νιώθω πως αποκτώ τον ρόλο του ηγέτη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα συντονισμένος με τη γραμμή του Φερέιρα εμφανίστηκε μετά τον αγώνα με την Οντένσε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, ο Αργεντινός αρνήθηκε τον τίτλο του ηγέτη στη μετά Σισέ εποχή και τόνισε πως δύναμη είναι το σύνολο και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά: «Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω πως αποκτώ τον ρόλο του ηγέτη. Παίζουμε σαν ομάδα, όλοι μαζί προσπαθούμε και το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Λέτο, ο Νίνης ή ο Πετρόπουλος αυτοί που πετυχαίνουν τα γκολ. Το βασικό είναι να κερδίζουμε και να είμαστε καλό σύνολο. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να πετύχουμε το καλύτερο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Φερέιρα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και το έδειξε αυτό, μιλώντας στους παίκτες του στην Παιανία. «Είμαι υπερήφανος από την προσπάθεια. Ηταν το πρώτο ματς της χρονιάς κόντρα σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Αν και λόγω της κούρασης χάσαμε στο τέλος την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε γκολ, είμαι πολύ ευχαριστημένος», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

 Τυπικές και μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί και επισήμως η μεταγραφή του Ζέκα. Ο 23χρονος Πορτογάλος έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Παιανία, ακολουθώντας το πρόγραμμα όσων δεν έπαιξαν στη Δανία. Ο Πετρόπουλος έχει ένα χτύπημα και έκανε θεραπεία, ενώ ο Κουίνσι ένιωσε μια σύσπαση στον δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Τραυματίας επέστρεψε και ο Μαυρίας από την Εθνική Νέων.

 Η Λέστερ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πλεσί. Ο Γάλλος μέσος πήρε άδεια και βρίσκεται στην Αγγλία για να δοκιμασθεί. Στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα του Σιμάο. Εκτός από το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας, υπάρχει πρόταση από την Καρπάτι, αλλά η πρόταση των Ουκρανών είναι μικρότερη από ένα εκατ. ευρώ και δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή