Επι σκοπον

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επίσημα, ο Ολυμπιακός ανεπίσημα, αλλά με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, μας έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους για τη νέα περίοδο. Και από αυτά, δεν φάνηκε πως μπορούν να είναι καλύτεροι από πέρυσι.

Οσο νωρίς κι αν είναι, οι «πράσινοι», που ουσιαστικά πήραν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League, είναι εμφανές πως η προσαρμογή, στο να γίνουν σύνολο από «ομάδα του Σισέ», θέλει πολλή δουλειά. Και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα. Εκτός κι αν βγουν «λαχεία» οι μεταγραφές και ο Λέτο κάνει εμφανίσεις όπως η προχθεσινή, απέναντι και σε ισχυρότερους αντιπάλους. Η Οντένσε δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Βέρντερ, ουσιαστικά έδειξε κάποια από τα καλά του στοιχεία, μόνο για δεκαπέντε λεπτά. Στον υπόλοιπο αγώνα, φάνηκαν οι δεδομένες αδυναμίες του στο κέντρο. Και στον ανασταλτικό και τον δημιουργικό τομέα. Αν σ’ αυτές προστεθούν, οι αρνητικές παρουσίες των Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ριέρα, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει να λύσει πολλά προβλήματα.

Αν δεν το κατορθώσει, τότε η παρουσία στους ομίλους του Champions League θα είναι… Γολγοθάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή