Ελπίδα για νέα διοίκηση στον ερασιτεχνικό ΠΑΟ

Ελπίδα για νέα διοίκηση στον ερασιτεχνικό ΠΑΟ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μικρή αχτίδα ελπίδας άρχισε να διαφαίνεται για το ερασιτεχνικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές που είχαν καταθέσει λίστες με ονόματα ήρθαν σε συμφωνία και σήμερα, εκτός απροόπτου, η πρωτοδίκης αναμένεται να ορίσει διοίκηση.

Η συμφωνία για ενιαίο ψηφοδέλτιο πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή και όλα δείχνουν ότι το ιστορικό σωματείο θα αποκτήσει, έστω και προσωρινά, διοίκηση. Η πρωτοδίκης θα μελετήσει τη λίστα και θα ορίσει επτά άτομα από την παράταξη του Μακρόπουλου και επτά από την Παναθηναϊκή Ιδέα. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος θα είναι το 15ο μέλος του Δ.Σ. Στο Πρωτοδικείο δόθηκαν τα ονόματα των Αχ. Μακρόπουλου, Ν. Πλυτά, Ν. Τσίλη, Γ. Φίλη, Π. Μαλακατέ, Κ. Δημέα, Δ. Μούρτου, Χ. Ζβηνέλη, Π. Ακριτίδη, Χρ. Πανίκου Σ. Τζήμα, Ιωακ. Μαρσέλου, Θ. Συνοδινού, Ηρ. Δημητρά και Θ. Λιακόπουλου.

Το Πρωτοδικείο, εκτός από τη διοίκηση, θα ορίσει και τις εξουσίες της. Βασικός ρόλος της διοίκησης, πέρα από τη διαχείριση των χρεών, θα είναι να οδηγήσει τον σύλλογο σε εκλογές.

Οι δύο πλευρές εάν είχαν συμφωνήσει και δεν οδηγείτο το τμήμα στο Πρωτοδικείο δεν θα είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και τα τμήματα θα μπορούσαν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τώρα τα πάντα βρίσκονται… στον αέρα και οι παίκτες που έχουν απομείνει στα ομαδικά αθλήματα αγωνιούν για το μέλλον τους.

Η νέα διοίκηση θα χρειαστεί να κάνει γρήγορες κινήσεις. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, γι’ αυτή την αγωνιστική περίοδο ο πρωταθλητισμός θα αποτελέσει… άγνωστη λέξη για τους «πράσινους». Τα χρέη υπολογίζονται σε 3,5 εκατ. ευρώ και το πρωτοδικείο αναμένεται να ζητήσει από το νέο Δ.Σ. να δώσει σε αυτά προτεραιότητα προκειμένου να κλείσουν τα οικονομικά ανοίγματα. Ιδιαίτερο καθεστώς έχει το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ διότι διαθέτει ξεχωριστό προϋπολογισμό αλλά και τα περισσότερα χρέη.

– Ο Μιχάλης Κυριάκου θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα με μικρότερο μπάτζετ και νεότερες αθλήτριες. Πρέπει επιτέλους να δούμε στον Ηρακλή τις δικές μας νεαρές αθλήτριες να αγωνίζονται», δήλωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή