ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Στις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 2011 – 2012. Νωρίτερα θα γίνει ΔΣ με θέμα την εκλογή προέδρου. Φαβορί για διάδοχος του Β. Μαρινάκη είναι ο πρόεδρος του Εργοτέλη, κ. Απ. Παπουτσάκης. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη NOVA και θα συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Επίθεση από άτομα που έφεραν πράσινα διακριτικά, δέχθηκε χθες το απόγευμα ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού στην οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

ΑΕΚ: Υστερα από το άνοιγμα του 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο έχουν αποδεχθεί οι ποδοσφαιριστές και συναινούν για συνεχείς διακανονισμούς, ήρθε νέο κτύπημα, αυτή τη φορά από την εφορία, που ζητεί 700.000 ευρώ, ως έκτακτη εισφορά, η οποία θα πρέπει να καταβληθεί εντός του Αυγούστου! Η ΑΕΚ παίζει απόψε στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα. Ο Γκούντγιονσεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Στη Βουλγαρία η ομάδα ηττήθη από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 1-2.

Ο ΑΡΗΣ έχασε 0-1 από το Παραλίμνι με γκολ που δέχτηκε στο 89′.

ΠΑΟΚ: Ο Σαβίνι ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών (Λαζάρ, Παπάζογλου), λίγο πριν από τον αγώνα με τη Βαλερένγκα, για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΟΛΟ: Πιο πολύ θα κουραστούν σήμερα οι πολίστριες και οι προπονητές τους, παρά όσο στους αγώνες που οδήγησαν την εθνική ομάδα στην κορυφή του κόσμου. Στις 9 το πρωί θα τις (και τους) δεχθεί ο αρχηγός της Ν. Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στις 10 ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στις 10.45 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ στις 2μ. μ. θα τους παραθέσει γεύμα στη Βουλιαγμένη ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής.

ΠΑΛΗ: Μετά το χάλκινο μετάλλιο της Μαρίας Πρεβολαράκη (55 κιλά) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, η Ελλάς πήρε και δεύτερο χάλκινο. Αυτή τη φορά με τον Τιμόθεο Ξενίδη στα 84κ. της ελευθέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή