Πίεση προς ΕΠΟ και Πολιτεία από βουλευτές και τοπικούς παράγοντες του Βόλου

Πίεση προς ΕΠΟ και Πολιτεία από βουλευτές και τοπικούς παράγοντες του Βόλου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολιτική πίεση επιχείρησαν να ασκήσουν βουλευτές και τοπικοί παράγοντες του Βόλου στην πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και την ΕΠΟ μία ημέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού Β. στην επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Ολυμπιακός Β. υποβιβάστηκε για «δωροδοκία» και «στοίχημα» λόγω της δράσης του προέδρου του, Αχ. Μπέου.

Οι βουλευτές Ζήση, Καρτάλης, Νάκος, Μαρκάκης μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Βόλου κ. Σκοτινιώτη συναντήθηκαν με τον υπουργό Πολιτισμού και τον ΓΓΑ. Π. Μπιτσαξή και στη συνέχεια με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Οικονομίδη.

Απευθυνόμενοι στους κ. Γερουλάνο και Μπιτσαξή, οι εκπρόσωποι του Βόλου και της ομάδας του κ. Μπέου είπαν ότι στην περίπτωση της ανόδου του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα υπήρξαν «πολιτικές παρεμβάσεις», ζήτησαν να μην εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ πριν εκδοθεί απόφαση από τα πολιτικά δικαστήρια, και γνωστοποίησαν ότι σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον η απόφαση είναι αρνητική θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Στην ΕΠΟ, πλην των παραπάνω, ζήτησαν να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας από 16 σε 20. Σήμερα εκτός από την υπόθεση Μπέου – Ολυμπιακού Β. συζητείται και η υπόθεση Μ. Ψωμιάδη – Καβάλας.

Παράλληλα, από την πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ αναμένονται αποφάσεις για την Ηλιούπολη και τον Εθνικό Αστέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή