Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση του Δ.Σ.

Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση του Δ.Σ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν θα μετέχει στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που εξελέγη χθες από τη Γ.Σ. των μετόχων. Οπως αναμενόταν, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο των Ανδρέα Βγενόπουλου, Νικόλα Πατέρα και αποχώρησε, μαζί με τον εξάδελφό του Νίκο, γιο του «καπετάνιου», ο οποίος μετείχε στο προηγούμενο Δ.Σ. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη περιόρισε στο επίπεδο του 30% τους συμβούλους που την εκπροσωπούν (συνολικά έξι), στο ποσοστό, δηλαδή, που ο Τζίγγερ έχει δηλώσει ότι θα ενεργεί παρότι κατέχει το 54,7% των μετοχών. Εκτός διοίκησης αποφάσισε να μείνει και ο Αδαμάντιος Πολέμης, που θα εκπροσωπείται από τον γιο του, Λεωνίδα. Αντίθετα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέμεινε και μαζί με τον Παναγιώτη Δάβαρη είναι οι μόνοι μέτοχοι που μετέχουν στο νέο Δ.Σ.

Τα νέα πρόσωπα είναι πέντε: οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης, ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ, Στράτος Σωπήλης, ο γιατρός και μέλος της «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» Νίκος Χατζηνικολάου και ο Σωτήρης Τζήμας, μέλος της «Παναθηναϊκής Ιδέας» που δραστηριοποιείται στον Ερασιτέχνη. Εκπρόσωποι του Α. Βγενόπουλου παραμένουν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μαρία Λομβάρδου και του Μ. Ζολώτα ο Μίμης Δομάζος. Ο Ν. Πατέρας δεν όρισε εκπρόσωπο. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. θα γίνει αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή