ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα περίπου 5 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει παραπάνω η ΠΑΕ από την ΤΕΑΜ λόγω του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από το Τσάμπιονς Λιγκ, δίνουν τη δυνατότητα να γίνουν με μεγαλύτερη άνεση οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, με στόχο την απόκτηση ενός και δύο μέσων. Γέστε και Φέισα κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε για το αποψινό (21:00) φιλικό με την Μπέρμιγχαμ στο «Καραϊσκάκης».

ΑΕΚ: Η Ενωση νίκησε την Κέρκυρα 2-0, με τους Μανωλά (30΄), Μάκο (67΄) να χρίζονται σκόρερ. Ετοιμος να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Στέφαν Απια. Σύμφωνα με πληροφορίες, που φθάνουν κυρίως από τη Γερμανία, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βέρντερ Βρέμης, Κλάους Αλοφς, δέχθηκε πρόταση για τον Γρηγόρη Μάκο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Δύο μετάλλια πήρε η Ελλάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Λέιζερ 4,7. Η Αν. Φακίδη κατετάγη 2η στην κατηγορία των κάτω των 16 ετών και η Βασ. Καραχάλιου 3η. Στη γενική κατάταξη πήραν, αντιστοίχως, την 7η και την 8η θέση στις 51. Στο Γουέιμαουθ, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως τις 13 Αυγούστου η δοκιμαστική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Α. Παπαθανασίου – Α. Δραγούτσης (Σταρ), Σ. Σωτηρίου – Α. Παναγιωτίδης (49άρια), Ι. Μιτάκης (Φινν), Π. Μάντης – Π. Καγιαλής (470), Β. Κραβαριώτη – Ολ. Τσιγαρίδη (470), Α. Μπουγιούρης (Λέιζερ ανδρών), Μ. Βλάχου (Λέιζερ γυναικών), Β. Κοκκαλάνης (RSX Α) και Α. Σκαρλάτου (RSX Γ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή