Ες αύριον τα σπουδαία από την ΕΠΟ

Ες αύριον τα σπουδαία από την ΕΠΟ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή θα εκδοθούν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τους Αχ. Μπέο και Ολυμπιακό Β., Μ. Ψωμιάδη και Καβάλα. Χθες η ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την ομάδα του Βόλου ήταν επεισοδιακή εντός και εκτός ΕΠΟ.

Εντός, ο κ. Μπέος βασιζόμενος σε χειρόγραφη και ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον συνήγορό του ζήτησε αρχικά την εξαίρεση των μελών της επιτροπής! Στη δευτερολογία του έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη». Ο μάρτυρας Αλ. Κούγιας υποστήριξε ότι «από το 2008 ο Μπέος και ο Τσακογιάννης είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που ανέβαζε και κατέβαζε ομάδες και όριζε διαιτητές, έχοντας ως στόχο τα κέρδη από το στοίχημα».

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του υπαλλήλου του ΟΠΑΠ κ. Ηλιόπουλου ο οποίος επιχείρησε να αποδυναμώσει τις εκθέσεις της UEFA λέγοντας ότι ο ΟΠΑΠ έχει καλύτερο σύστημα και ότι δεν γίνεται να είναι 100% σωστές!

Εκτός ΕΠΟ, οι περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού Β. που συγκεντρώθηκαν για να συμπαρασταθούν στον Αχ. Μπέο και στην ομάδα του, δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και προσαγωγές. Η πλευρά της Καβάλας προσπάθησε να αποσυνδέσει την ΠΑΕ από τον Μ. Ψωμιάδη. Οι συνήγοροί του είπαν ότι είναι απλός πολίτης που δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία της ΕΠΟ. Ο Στ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι είναι οικονομικά αυτοτελής και διοικεί την ΠΑΕ χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξη του πατέρα του. Εξάλλου το Δ.Σ. της Ενωσης Φούτμπολ Λιγκ αποφάσισε ότι ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα οι Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και… οι Λεβαδειακός, Δόξα Δρ. αν υποβιβαστούν Ολυμπιακό Β. και Καβάλα.

Στη Φούτμπολ Λιγκ 2 υποβιβάζονται τα Τρίκαλα, ο Ιωνικός, ο Εθνικός, η Αναγέννηση Κ. και η Ηλιούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή