Σφραγίζουν και τυπικά την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου

Σφραγίζουν και τυπικά την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάθημα του Παναθηναϊκού να γίνει μάθημα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ζήτησε ο προπονητής του «δικεφάλου» Λάζλο Μπόλονι, ενόψει της σημερινής ρεβάνς με την Βαλερένγκα, στην Τούμπα.

«Κάποιοι θα πουν ότι μετά το 2-0 η πρόκριση τελείωσε. Για εμένα όχι. Πιστεύω, όμως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αφού τα νυχτοπούλια δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό είναι κάτι που στον Παναθηναϊκό το ξέχασαν. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λαζάρ και Παπάζογλου οι οποίοι έχουν υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Κοντρέρας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Νορβηγών Μάρτιν Αντρεσεν, υποστήριξε πως η Βαλερένγκα θα κάνει το παιχνίδι της κόντρα στον ΠΑΟΚ και ότι βγει, γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο της ομάδας του, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0, θα είναι δύσκολο.

Για αύριο μετατέθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ, του ΑΣ και των υποψήφιων επενδυτών, Σαχπατζίδη, Φλωρίδη καθώς ενημέρωσαν ότι τότε θα έχουν όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να παρουσιάσουν.

Σοβαρότητα και προσοχή ζήτησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλο, Χάβι Γκράθια, από τους παίκτες του για το σημερινό αγώνα με τη Ντιφερντάνζ, ενώ συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα κάνει μεγάλο λάθος αν επαναπαυτεί στο 0-3 του πρώτου αγώνα. Ο Ισπανός δεν υπολογίζει τους Χαβιέρ Ουμπίντες (θλάση στον τετρακέφαλο) και Ξαβιέ Τομάς (κάρτες). Θέση στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρουν οι Σανκαρέ και Ντολεζάι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή