ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (21.30) η εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στην Κύπρο.

ΣΤΙΒΟΣ: Οι Ν. Κυριακοπούλου (επί κοντώ) και Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), αγωνίζονται απόψε στο μίτινγκ της σειράς «Ντάιαμοντ Λιγκ», που θα γίνει στο Λονδίνο. Δεκαεννέα Ελληνες αθλητές του στίβου έχουν «πιάσει», ήδη, τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με την κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου (δεύτερου στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο στα 4Χ200μ. επιφάνειας ανδρών), ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. Είναι και αυτό χάλκινο και το πήραν οι Ουίλιαμ Μπαλντούιν, Ηλ. Κρανιάς, Λ. Καρετζόπουλος και Αντ. Τσουρουνάκης στα 4Χ100μ. επιφάνειας με 2.24.33.

ΠΟΛΟ:Το πολύ δυνατό τουρνουά, «Κύπελλο Πυθία», αρχίζει σήμερα στην Ιτέα και η Ελλάς παίζει στις 20.30 με την Ιταλία. Στις 19.15 θα γίνει ο αγώνας, Ολλανδία – Ισπανία. Ρεπό έχουν οι Αυστραλία και Ουγγαρία.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Αλλος ένας ποδοσφαιριστής πέφτει θύμα καρδιακών προβλημάτων. Ο 34χρονος Ιάπωνας, Ναόκι Ματσούντα (40 φορές διεθνής) κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης και άφησε την τελευταία του πνοή δύο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Είχε παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή