Πρόεδρος του ΠΑΟ ο Γόντικας

Πρόεδρος του ΠΑΟ ο Γόντικας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναβάθμιση του Δημήτρη Γόντικα στη θέση του προέδρου, ήταν η πιο σημαντική απόφαση της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. Με ομόφωνη γνώμη απ’ όλους τους παρόντες συμβούλους (απουσίασαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και ο Κώστας Ελευθεράκης), μπήκε ένα τέλος στο ερμαφρόδιτο καθεστώς του προεδρεύοντος αντιπροέδρου και ισχυροποιήθηκε η θέση του Γόντικα, ο οποίος αποκτά πλέον περισσότερη αυτονομία και μεγαλύτερη άνεση κινήσεων.

Η θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε στον Λεωνίδα Πολέμη αλλά αυτός την αρνήθηκε, για να την αναλάβει τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, που θα είναι και μέλος της τετραμελούς διοικούσας επιτροπής, μαζί με τους Δ. Γόντικα, Λ. Πολέμη και Γ. Σπηλιωτόπουλο. Στο επόμενο Δ.Σ. θα αποφασιστεί ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε ρόλο συνδετικού κρίκου διοίκησης, προπονητή και παικτών. Αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι Κωνσταντίνου και Σωπήλης.

Εκτός από την απόφαση να υπογραφεί η τηλεοπτική σύμβαση και να στηριχθούν παίκτες και προπονητής, συζητήθηκε και το θέμα του Μπουμσόνγκ που παραμένει ανοικτό. Προτάσεις υπάρχουν κι αν πωληθεί τελικά, θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός με μικρότερο κασέ. Δεν θα είναι ο Ντουγκλάο γιατί ο Φερέιρα εκτιμά ότι με τα ίδια χρήματα μπορεί να φέρει καλύτερο παίκτη από την Πορτογαλία. Το κλίμα ήταν καλό και υπήρχε μια νότα αισιοδοξίας ότι η χρονιά θα κυλήσει ομαλά, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Υπομονή στην ΑΕΚ

Τραγική είναι και η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ, με τις οφειλές προς τους παίκτες να αποτελούν μεγάλο «πονοκέφαλο». Ο Σταύρος Αδαμίδης τους ξαναζήτησε να κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, και οι αρχηγοί (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές) τον διαβεβαίωσαν πως όλοι δείχνουν κατανόηση και εγγυήθηκαν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Χθες λύθηκε το συμβόλαιο του Ντιόπ, ο οποίος δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ ότι το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της συζύγου του είναι αξεπέραστο και τον οδηγεί στην αποχώρηση. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κόσμο της και ευχήθηκε η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή