Βολτα στον κοσμο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση «θρύλων»

Πελέ και Ερίκ Καντονά ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η «θρυλική» ομάδα Κόσμος της Νέα Υόρκης επανιδρύεται και ο Βραζιλιάνος με τον Γάλλο έχουν αναλάβει την προώθηση της ιδέας.

Ευκαιρία…

Το λοκ άουτ στο ΝΒΑ συνεχίζεται, οι διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας έχουν «παγώσει», οπότε ο Κόμπε Μπράιαντ δοκιμάζει αλλού την τύχη του.

Σε ρυθμούς «χάκα»

Ο περίφημος χορός των Νεοζηλανδών θα είναι σημείο αναφοράς στη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στη χώρα της Ωκεανίας.

Πρώτα τεστ

Οι δοκιμαστικές διοργανώσεις έχουν αρχίσει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το οποίο δείχνει πανέτοιμο για το μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

Εντυπωσιακή λήξη

Οσο συναρπαστικό ήταν το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξήχθη στη Σαγκάη, άλλο τόσο εντυπωσιακή και πολύχρωμη ήταν και η τελετή λήξης του.

Και όμως είναι…

Δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα πλέον τον ποδοσφαιριστή που μεγαλουργούσε στα γήπεδα πριν από μερικά χρόνια. Το «φαινόμενο» Ρονάλντο εκπλήσσει με τα… κυβικά του.

Μαζί στη «μάχη»

Ο Μάρτιν Παλέρμο κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδάκι, το οποίο πάσχει από καρκίνο. Το βλέμμα του πιτσιρικά αρκεί για να συγκινήσει τον «σκληροτράχηλο» πρώην επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε φιλική αναμέτρηση με σκοπό την ανέγερση ιδρύματος για παιδιά με καρκίνο στο Μεξικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή