Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παραμένει στην… εντατική

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παραμένει στην… εντατική

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Παράλληλα είναι ένα… αντιφατικό καλοκαίρι για τη διοίκηση της ομάδας. Από τη μια, ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε πριν από μερικές μέρες με τη δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Εφη Αποστολάκη, για να συζητήσει το θέμα του γηπέδου και από την άλλη, δεν υπάρχουν χρήματα για να δοθεί η προκαταβολή που είχε συμφωνηθεί στον Κώστα Μανωλά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Λεφτά δεν υπάρχουν επίσης για να παραμείνει στο τεχνικό τιμ ο αδελφός του Μανόλο Χιμένεθ, Νταβίντ και αναζητείται η χρυσή τομή στην αλλαγή των όρων του συμβολαίου, όμως καθημερινά δεκάδες είναι τα ονόματα παικτών που… παρελαύνουν στις εφημερίδες ως πιθανοί στόχοι, χωρίς όμως ουδείς να μπορεί να πει πώς αυτοί οι παίκτες θα πληρωθούν.

Οπως δεν μπορεί να πληρωθεί και ο Μίτσελ, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από το «ταβάνι» των 350.000 ευρώ ετησίως που του προτείνει η ΑΕΚ και «ψάχνεται» στην Ισπανία.

Με τα διαρκείας να είναι σχεδόν 2.000 λιγότερα από πέρυσι, το στοίχημα με τον Εϊντουρ Γκούντγιονσεν -ως κράχτη- δεν φαίνεται να βγαίνει για τον Αδαμίδη, χωρίς βέβαια γι’ αυτό να είναι υπεύθυνος ο Ισλανδός σέντερ φορ.

Σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να προστεθούν, η δυσκολία με την οποία η ΠΑΕ πήρε αδειοδότηση για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και οι προσφυγές που έχει ήδη καταθέσει στη FIFA ο Νασούτι, ενώ τον ίδιο δρόμο θέλει να ακολουθήσει και ο Μπλάνκο.

Την ίδια στιγμή οι Παππάς και Νοτιάς, δείχνουν φανερά ότι δεν έχουν σκοπό να επωμιστούν από μόνοι τους όλα τα προβλήματα, κοινώς να βάζουν συνέχεια χρήματα, ενώ και η κίνηση των Supporters, που με τόση φιλοδοξία παρουσιάστηκε, σκάλωσε κι αυτή στην πορεία.

Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή στο χείλος του γκρεμού, ενώ από πίσω της ήδη το ρέμα έχει φουσκώσει επικίνδυνα. Ο χρόνος γι’ αυτήν έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα με τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου να είναι καταλυτικές, ακόμα και για την ίδια την ύπαρξή της, αν δεν βρεθεί μέχρι τότε νέα πηγή εσόδων ή νέος επενδυτής.

Κάτι που βέβαια στην παρούσα στιγμή μοιάζει ουτοπικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή