ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΙΛΙΚΑ

«Πρόβα τζενεράλε» για ΑΕΚ και Αρη

Την ισπανική Χετάφε θα αντιμετωπίσει σήμερα η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21.00). Η αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: «πρόβα τζενεράλε» για τις επικείμενες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της «Ενωσης». Η ΠΑΕ θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο όρισε πολύ χαμηλές τιμές εισιτηρίων (10 ευρώ στις περισσότερες θύρες), καθώς και παιδικό εισιτήριο.

Δυνατό φιλικό θα δώσει και ο Αρης στην Ιταλία, με αντίπαλο τη Λάτσιο (22.00). Οι «λατσιάλι» φέτος ενισχύθηκαν με πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Μίροσλαβ Κλόζε, του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ εκεί αγωνίζονται επίσης παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος Ερνάνες, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Τομάζο Ρόκι, ο Ματουζάλεμ, αλλά και ο Μάουρο Σάρατε.

ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Μονομαχία στο Πεκίνο

Για μια ακόμη φορά το ιταλικό Σούπερ καπ φιλοξενείται σήμερα το μεσημέρι στο Πεκίνο. Η πρωταθλήτρια Μίλαν και η κυπελλούχος Ιντερ συναντώνται για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, έχοντας στην αποστολή και τα αστέρια τους που επέστρεψαν από το Κόπα Αμέρικα. Σήμερα επίσης αρχίζουν και τα πρωταθλήματα Γαλλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας.

ΠΟΛΟ

Τουρνουά νεανίδων στην Ιτέα

Το τουρνουά πόλο νεανίδων «Πύθια Καπ» (Κύπελλο Πυθία), που διεξάγεται στην Ιτέα, συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες: 10.00: Ουγγαρία – Ολλανδία, 11.15: Ελλάς – Αυστραλία, 18.00: Ιταλία – Αυστραλία, 19.15: Ισπανία – Ουγγαρία. Αύριο, από τις 9, θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης. Ο τελικός θ’ αρχίσει στις 11.30.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Προετοιμασία για 2012

Με τη συμμετοχή Ελλήνων ιστιοπλόων συνεχίζεται στο Γουέιμουθ της Αγγλίας η δοκιμαστική διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Από ελληνικής πλευράς αγωνίζονται οι: Σταρ: Α. Παπαθανασίου – Α. Δραγούτσης, 49er: Σ. Σωτηρίου – Α. Παναγιωτίδης, Φινν: Ι. Μιτάκης, 470: Π. Μάντης – Π. Καγιαλής, Β. Κραβαριώτη – Ο. Τσιγαρίδη, Λέιζερ: Α.Μπουγιούρης, Μ. Βλάχου, RSX: Β. Κοκκαλάνης, Α. Σκαρλάτου.

ΜΕ 45 ΣΚΑΦΗ

Ράλι Βορείου Αιγαίου

Στη Σκόπελο επικεντρώνεται από σήμερα το ενδιαφέρον των φίλων της ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. Στο νησί των Σποράδων αρχίζει το «Ράλι Βορείου Αιγαίου», στο οποίο θα πάρουν μέρος 45 σκάφη. Οι αγώνες θα αποτελέσουν, παράλληλα, και πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα σκάφη ανοιχτής θάλασσας και γι’ αυτό οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν τα Meliti 4 (κυβ. Γ. Ανδρεάδης), Ellinixx (Στ. Λεονταρίδης), Baximus (Θ. Μπαξεβάνης), Αlpha Bank (Θ. Τσουλφάς), Οξυγόνον (Λ. Τσαλίκης) Αλσούμα (Θ. Γεωργιάδης), Οptimum 3 (Π. Λιβάς, Ν. Λάζος) και το Τζινετέρα (Θ. Ανδρόνικος). Συνολικά θα πάρουν μέρος σκάφη από 18 ομίλους.

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στο Μεσολόγγι διεξάγεται σήμερα και αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης ήρεμων νερών του κανό καγιάκ. Θα συμμετάσχουν 250 αθλητές και αθλήτριες από 21 σωματεία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις κατηγορίες παμπαίδων, παγκορασίδων, παίδων αρχαρίων και κορασίδων αρχαρίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή