Οι κωδικοί των κερδισμένων παικτών

Οι κωδικοί των κερδισμένων παικτών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και στις δύο εκθέσεις της UEFA περιλαμβάνεται ανάλυση της Betfair με κωδικούς παικτών και τη στοιχηματική τους συμπεριφορά.

Για τον αγώνα Διαγόρα – Ατρόμητου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

– Ο χρήστης 514… (οι αριθμοί είναι εξαψήφιοι) του οποίου ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Ελλάδα πόνταρε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι 82.000 αγγλικές λίρες και κέρδισε 61.000, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο κέρδος που είχε ποτέ ο λογαριασμός. Ο ίδιος λογαριασμός είχε κερδίσει 20.000 ποντάροντας στον αγώνα του πρώτου γύρου.

– Ο χρήστης 705… του οποίου ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Ιταλία πόνταρε στον Ατρόμητο 33.800 αγγλικές λίρες και κέρδισε 15.600. Διαπιστώσαμε ότι αυτός ο λογαριασμός ακολουθεί στον στοιχηματισμό τον προηγούμενο λογαριασμό.

– Ο χρήστης 806… του οποίου ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Ελλάδα πόνταρε στον Ατρόμητο 19.700 αγγλικές λίρες και κέρδισε 8.700. Και οι τρεις λογαριασμοί αύξησαν τα κέρδη τους, παίζοντας αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικό.

– Ο χρήστης 577… του οποίου ο λογαριασμός ανοίχτηκε στην Ελλάδα είναι αυτός με τα περισσότερα κέρδη τους τελευταίους 12 μήνες (η έκθεση συντάχθηκε στις 4/2/2011).

Περιλαμβάνονται ακόμη τρεις κωδικοί 635…, 803…, 606… με μεγάλα κέρδη.

Για το ματς Ηλιούπολης – Λεβαδειακού, η έκθεση περιλαμβάνει δύο κωδικούς, που είναι και στον προηγούμενο αγώνα, έχουν ανοιχτεί στην Ελλάδα και θεωρούνται οι πιο ύποπτοι.

– Ο χρήστης 806… πόνταρε 26.146 αγγλικές λίρες αρχίζοντας από το πρωί και κέρδισε 19.620.

– Ο χρήστης 606… είναι αυτός που κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό από αυτό το παιχνίδι. Η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν μία ημέρα πριν, οπότε πόνταρε «over» στο παιχνίδι Αρης – Πανσερραϊκός το οποίο έληξε 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή