ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Με τη συμμετοχή 45 σκαφών από 18 ομίλους διεξάγεται στα νερά των Σποράδων το «Ράλι Βορείου Αιγαίου». Μεταξύ άλλων παίρνουν μέρος τα σκάφη Meliti 4 (κυβ. Γ. Ανδρεάδης), Ellinixx (Στ. Λεονταρίδης), Baximus (Θ. Μπαξεβάνης), Αlpha Bank (Θ. Τσουλφάς), Οξυγόνον (Λ. Τσαλίκης) Αλσούμα (Θ. Γεωργιάδης), Οptimum 3 (Π. Λιβάς, Ν. Λάζος) και το Τζινετέρα (Θ. Ανδρόνικος).

ΠΟΛΟ

Το τουρνουά πόλο νεανίδων «Πύθια Καπ» (Κύπελλο Πυθία), που διεξάγεται στην Ιτέα, τελειώνει σήμερα με τους αγώνες κατατάξης. Στις 9.00 θα γίνει το παιχνίδι για την 5η θέση και στις 10.15 για το χάλκινο μετάλλιο. Ο τελικός θ’ αρχίσει στις 11.30. Μετέχουν οι Ελλάς, Ιταλία, Αυστραλία, Ισπανία και Ουγγαρία.

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην παραλία της Λομπάρδας, στην Αγία Μαρίνα, θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στο οποίο οι τέσσερις καλύτερες ανδρικές και γυναικείες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο (έναρξη 14.55).

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Στο Μεσολόγγι ολοκληρώνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης σε ήρεμα νερά. Παίρνουν μέρος 250 αθλητές και αθλήτριες από 21 σωματεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή