Επικίνδυνη καθυστέρηση για τον Αντρέ Κάστρο

Επικίνδυνη καθυστέρηση για τον Αντρέ Κάστρο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει χρήματα από την πώληση του Μπουμσόνγκ ή να απαλλαγεί από τα συμβόλαια του Πλεσί και του Σεϊταρίδη, δημιουργούν σοβαρό κίνδυνο να χαθεί μέσα στα χέρια του ο Αντρέ Κάστρο. Η εξαιρετική σχέση που έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τη διοίκηση της Πόρτο έφερε τους «πράσινους» πολύ κοντά στον Πορτογάλο διεθνή, αλλά αν δεν μπουν οι υπογραφές για να κλείσει και τυπικά η συμφωνία, διόλου απίθανο να αλλάξει η φορά των πραγμάτων και να καταλήξει στη Χιχόν.

Η πρώην ομάδα του Κάστρο, η Χιχόν, πιέζει για να τον κρατήσει και οι Ισπανοί θεωρούν ότι, αν καθυστερήσει κι άλλο ο Παναθηναϊκός, θα έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο. Από την πλευρά του, ο 23χρονος μέσος κρατά στάση αναμονής και πιστεύει ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις επιστρέψει στην Πόρτο από την Εθνική Πορτογαλίας. «Προς το παρόν, είμαι στην αναμονή. Οταν επιστρέψω, θα δούμε. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το μέλλον μου παραμένει… ανοιχτό. Θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για εμένα και την Πόρτο» δήλωσε στην «A΄ Βola».

Ο Ταμίρ Κοέν, ένας άλλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού στην περίπτωση που πωλούσε τον Σιμάο, υπέγραψε χθες στη Μακάμπι Χάιφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή