Στην… εκπνοή έβγαλε τα δελτία η ΑΕΚ

Στην… εκπνοή έβγαλε τα δελτία η ΑΕΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χρυσή τομή που βρέθηκε ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΑΕΚ, για τον διακανονισμό του χρέους, έδωσε μια (προσωρινή) ανακούφιση στην ΠΑΕ.

Ο νέος διακανονισμός προβλέπει αποπληρωμή σε πολλές δόσεις, χωρίς προκαταβολή, σε μια περίοδο που η διοίκηση προσπαθεί να συγκεντρώσει ρευστό. Παράλληλα, αφαιρέθηκε ένα ποσό από τις συνολικές χρεώσεις της ομοσπονδίας προς την ΑΕΚ, για τις οποίες οι άνθρωποι της «Ενωσης» είχαν εκφράσει εξαρχής τις ενστάσεις τους.

Ολα αυτά συνέβαλαν στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών! Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε χωρίς προβλήματα τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς χθες ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Ο Ισπανός επέλεξε 24 και όχι 25 ποδοσφαιριστές, που είχε δικαίωμα, ενώ υπάρχει και μία δεύτερη λίστα, με τους γηγενείς παίκτες.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα αφορούν μόνο τις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό Τιφλίδας και η λίστα αυτή πιθανότατα θα διαμορφωθεί εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους. Παράλληλα, υπάρχει δικαίωμα και αντικατάστασης ενός παίκτη, έως 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Τη λίστα απαρτίζουν οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Λεονάρντο, Τσουκαλάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λαγός, Σιαλμάς, Γκούντγιονσεν, Αγκιρίμπα, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Μανωλάς, Γκέντσογλου. Οι γηγενείς είναι οι Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Νικόλτσης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, ως επίτιμη προσκεκλημένη στη γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ανόρθωσης, για να συμμετάσχει στο τουρνουά που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο μαζί με ακόμα τέσσερις ομάδες. Ο Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου, αφού χαρακτήρισε τιμητική αυτή την πρόσκληση από την πλευρά των Κυπρίων, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, για το οποίο τόνισε ότι θέλει να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του παρά τις σοβαρές απουσίες που υπάρχουν.

«Ναυάγιο»

Στα… κρύα του λουτρού άφησε την ΑΕΚ ο Μίτσελ, που υπέγραψε στη Χετάφε, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα. Ενα θέμα, λοιπόν, που απασχόλησε την ομάδα για περίπου ενάμιση μήνα, ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο που μόνο τιμητικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πάντως, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, από την ΠΑΕ, έλεγαν ότι δεν θα παρατήσουν την υπόθεση. Ο Σταύρος Αδαμίδης, μέσω του γραφείου Τύπου, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες να αποκτηθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή