ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Είκοσι μέρες πριν η ΑΕΚ απέκτησε τον Ισλανδό επιθετικό Γκούντγιονσον. Η ελπίδα της διοίκησης της ΑΕΚ ήταν ότι η άφιξη του γνωστού ποδοσφαιριστή θα εκτόξευε τις πωλήσεις των διαρκείας εισιτηρίων της ομάδας –  κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Ο ερχομός του Γκούντγιονσον συγκίνησε λίγους: τα διαρκείας εισιτήρια από 6.500 που ήταν, έφτασαν τις 8.000.

Γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ανταποκρίθηκε; Νομίζω ο μεγαλύτερος λόγος είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ίδια την ομάδα – έλλειψη που δεν αφορά μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Μέχρι το τέλος του μήνα η ΑΕΚ πρέπει να διακανονίσει ένα χρέος στην ΕΠΟ που αγγίζει τα 800 χιλιάδες ευρώ, πρέπει να πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ στον Κώστα Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου του, πρέπει να ξοφλήσει τις περσινές οφειλές της στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, (οφειλές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ).

Ο κόσμος πιστεύει ότι το είδος των δυσκολιών είναι τόσο μεγάλο, ώστε χωρίς ένα μεγαλομέτοχο που να βάλει στο ταμείο φρέσκο χρήμα η διοίκηση δεν θα τα βγάλει πέρα. Ο κόσμος διστάζει να στηρίξει ένα σχέδιο που δεν μοιάζει να αποδίδει. Φοβάται να συμμετάσχει σε ένα χαμένο παιχνίδι. Το μαρτύριο της σταγόνας τον κούρασε.

Αν ο Γκούντγιονσον έβαζε χρήματα στην ομάδα, τότε ναι τα διαρκείας θα ανέβαιναν, να είσαστε βέβαιοι…