ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΙΛΙΚΑ: Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ελάχιστα βελτιωμένη στην ανάπτυξη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και ολοκλήρωσε το τουρνουά της Κύπρου με ισοπαλία 2-2 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο του παιχνίδι από τον Απόλλωνα Λεμεσού 1-0. Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-0 και Ξάνθη – Κέρκυρα 1-1.

ΠΑΟ: Μόνο ο Βιτόλο έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα προετοιμασίας με τους Νέους (1-1). Οι Τοτσέ, Κουίνσι και Ζέκα αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο και ικανοποίησαν τον Φερέιρα. Οι Νέοι προηγήθηκαν με τον Αποστολόπουλο και είχαν δοκάρι με τον Χουχούμη. Ισοφάρισε ο Πετρόπουλος.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Με το… αριστερό ξεκίνησε η Εθνική στον πρώτο της αγώνα για την προκριματική φάση του EURO U-21 2013 καθώς ηττήθηκε από τη Λευκορωσία με 3-2 στα Γιάννινα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι η τιμωρία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ισχύει κανονικά, παρά τα όσα ισχυρίζεται η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, εξέδωσε η ΕΟΚ.

ΠΟΛΟ: Τη Σλοβακία θα αντιμετωπίσει η εθνική των ανδρών στα πλέι οφ των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16 – 29 Ιανουαρίου, Αϊντχόφεν).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη έχασαν από τις Ολλανδές Βλιστ και Μούρεν με 1-2, σε αγώνα για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή