ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Δανό διεθνή Ντένις Ρόμενταλ να προπονείται μόνος του και δεν επέτρεψε στον Αγγλο Ματ Ντέρμπισαϊρ να κάνει προετοιμασία. Ο ΠΑΟ έχει στείλει τον Γάλλο Πλεσί περιοδεία στην Ευρώπη, αναζητώντας ομάδα. Η ΑΕΚ πολύ θα ήθελε να χωρίσει με τον Βραζιλιάνο Γκερέιρο το συμβόλαιο του οποίου κοστίζει 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο! Ο Αρης προσπαθεί να διώξει τον Βολιβιάνο Γκαρσία – ακόμα κι ο Πανιώνιος προσπαθεί να χωρίσει συναινετικά με τον Κροάτη Μπάλαμπαν, τον Ισπανό Ριέρα και τον Ουρουγουανό Εστογιανόφ.

Ολοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν με τυμπανοκρουσίες, προβλήθηκαν ως μεγάλες μεταγραφές και πήραν συμβόλαια μεγαλύτερα από αυτά που μπορούσαν να βρουν στη χώρα που αγωνίζονταν! Ηρθαν στην Ελλάδα σε εποχές που οι ΠΑΕ πετούσαν τα χρήματα από το παράθυρο, κατατροπώνοντας ξένους συλλόγους σε δημοπρασίες που έστηναν έξυπνα οι ατζέντηδες. Δεν είναι κακοί ποδοσφαιριστές, αλλά είναι υπερεκτιμημένοι: βρήκαν στην Ελλάδα συμβόλαια που κανείς δεν τους έδινε και γι’ αυτό δεν φεύγουν. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να βρουν ομάδες – είναι ότι καμία ομάδα δεν τους δίνει τα χρήματα που κερδίζουν στην Ελλάδα.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια οι ομάδες μας πανηγύριζαν για τους παίκτες που έρχονταν. Φέτος θα πανηγύριζαν αν κάποιοι έφευγαν…   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή