Βολτα στον κοσμο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θεός βοηθός

Απόντοςενός «Οικονομικού Πατριάρχη» για να σώσει την ΑΕΚ, καλοδεχούμενη και η βοήθεια του Οικουμενικού. Ο Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έγινε επίτιμος μέλος του Supporters Club.

Τα παιδία παίζει

Δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του σέρφινγκ, ο Κένι Σλάτερ υπερασπίστηκε τον τίτλο του και χορεύει στο νερό για να πανηγυρίσει την επιτυχία του.

Η ζωή ποδήλατο

Το τρένο της μεγάλης φυγής έκανε στάση και μια μεγάλη ομάδα ποδηλατών περνά ανέμελα τις ράγες του, στη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου της ασθμαίνουσας Πορτογαλίας.

Κατηγορία φτερού

Η λιλιπούτεια Γιαπωνέζα αθλήτρια του μπάντμιντον, Ερίκο Χιρόσε, σε μια εντυπωσιακή προσπάθεια να στείλει στην άλλη πλευρά του κορτ το φτερωτό μπαλάκι.

Του κεφαλιού του

Τι κι αν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης στρώνουν στα πόδια του εκατομμύρια; Ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ παραμένει χαλαρός και απολαμβάνει το παιχνίδι.

Ο νέος βασιλιάς

Οσο ο Τάιρον Γουντς παραμένει χωμένος στην τρύπα που τον έριξαν οι ερωτικές περιπέτειές του, ο Αυστραλός Ανταμ Σκοτ θα κερδίζει τρόπαια, δόξα και χρήμα.

Λατρεία για Μαραντόνα

Ο Αργεντίνος αθλητικογράφος, Β. Ροτούντο χρωστούσε χάρη από το 1986 στον Μαραντόνα για τα γκολ του επί της Αγγλίας. Ετσι, 25 χρόνια μετά του την ξεπλήρωσε. Πώς; Εγινε πατέρας δύο δίδυμων κοριτσιών και φυσικά τους έδωσε τα ονόματα Μάρα και Ντόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή