ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Η Αρσεναλ νίκησε 1-0 την Ουντινέζε και απέκτησε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα άλλα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης: Μπάτε Μπορίσοφ – Στουρμ Γκρατς 1-1, Κοπεγχάγη – Βικτόρια Πλζεν 1-3, Τβέντε – Μπενφίκα 2-2 και Λιόν – Ρούμπιν Καζάν 3-1. Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στην Πολωνία με τη Βίσλα Κρακοβίας. Οι άλλοι αγώνες: Μπάγερν – Ζυρίχη, Μακάμπι Χάιφα – Γκενκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάλμε, Οντένσε – Βιγιαρεάλ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την πρώτη ήττα της στο 6ο παιχνίδι προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας υπέστη η εθνική ομάδα από την Ιταλία (73-82) για το τουρνουά του Ρίμινι.

ΑΡΗΣ: Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Αρης. Μετά την απόκτηση του Νταν Μαυραειδή, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 23χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ Σαμ Μάλντροου (2,05). Ο Μανώλης Παπαμακάριος συμφώνησε με την ισπανική Λαγκούν Αρο, Α2 κατηγορίας.

ΒΟΛΕΪ: Ο Νίκος Μπουτσουρής, β΄ προπονητής στην εθνική παίδων, θα είναι ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Δεύτερος προπονητής στους άνδρες του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο Κυριάκος Καμπερίδης.

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι, κατά την περασμένη εβδομάδα των ταραχών στο Λονδίνο, απέτρεψε επιθέσεις σε διαφόρους στόχους στην πρωτεύουσα, μεταξύ των οποίων και σε ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

ΟΦΗ: Οι υπογραφές απομένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον 33χρονο Ρόι Κάρολ, τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2001 έως το 2005.

ΚΑΒΑΛΑ: Αναμένεται σήμερα ο Νιγηριανός επιθετικός Κέλβιν Ετούχου, που έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα υπογράψει συμβόλαιο για ενα έτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε την κυπελλούχο Ρεάλ, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή