Ηρθε η Γκαλατά, ακόμη ο μέσος για Ολυμπιακό

Ηρθε η Γκαλατά, ακόμη ο μέσος για Ολυμπιακό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στον Ολυμπιακό, την ώρα κατά την οποία η καλοκαιρινή προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία. Το σημαντικότερο αφορά την απόκτηση αμυντικού μέσου, καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Στην προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν και για την απόκτηση επιθετικού.

Στην παρούσα φάση, ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός μέσος της Μονπελιέ, Μάρκο Εστράδα φαντάζει ως ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ιστοσελίδα «latercera» ανέφερε χθες πως η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να δαπανήσει 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χιλιανού ποδοσφαιριστή: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εστράδα. Η ελληνική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια δολάρια που θα ζητήσει για τον Χιλιανό η Μονπελιέ. Η καλή απόδοση που είχε ο Εστράδα με την Μονπελιέ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε αρκετές ομάδες. Στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι ο Εστράδα αποτελεί προτεραιότητα του Βαλβέρδε. Εάν υλοποιηθεί η μεταγραφή, τότε ο μέσος της Μονπελιέ θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ».

Απόψε, ο Ολυμπιακός θα δώσει το προτελευταίο φιλικό στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με αντίπαλο τη Γκαλατάσαραϊ στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 21.00). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζιμπούρ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα. Ο τελευταίος θα περάσει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου. Θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Εχει μια μικρή ρήξη πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου. Την επέμβαση θα πραγματοποιήσει ο γιατρός των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Θέος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή