ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό έχει προγραμματιστεί για σήμερα, όπου θα εξεταστούν οι εξελίξεις γύρω απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, όπως και για την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Πέρα από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, από το αποψινό πρόγραμμα για τα πλέι οφ ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπούρσασπορ – Αντερλεχτ, Ανόβερο – Σεβίλλη, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Τραμπζονσπόρ και Χαρτς – Τότεναμ.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Τα χθεσινά αποτελέσματα των πλέι οφ: Μπάγερν – Ζυρίχη 2-0, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάλμε 4-1, Μακάμπι Χάιφα – Γκενκ 2-1, Οντένσε – Βιγιαρεάλ 1-0 και Βίσλα Κρακοβίας – ΑΠΟΕΛ 1-0.

ΟΦΗ: Τη μετάφραση του συμβολαίου του περιμένει ο Ρόι Κάρολ προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέιθαν Μπερνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Ζαουάντ Ζαϊρί. Οι Ηπειρώτες ενημέρωσαν τον Μαροκινό πως θέλουν άμεσα την απάντησή του.

ΛΑΡΙΣΑ: Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Λάρισα το 2007 και φυσικά το Euro 2004 ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του Νίκου Νταμπίζα, όπως τόνισε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων, που διεξάγεται στο Περού, προκρίθηκαν ως 2ος στα 100 μ. προσθίως ο Παναγιώτης Σαμιλίδης με 1.02.06 και ως 5ος στα 200 μεικτής ο Ανδρέας Βαζαίος με 2.03.61.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή