Μπόλονι: Να δείξει ποιότητα ο ΠΑΟΚ

Μπόλονι: Να δείξει ποιότητα ο ΠΑΟΚ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι με την Καρπάτι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης (21.00). Παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζονται οι Ιβιτς, Σαλπιγγίδης και Παπάζογλου, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λάζλο Μπόλονι θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν την ποιότητα για να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Πάλι πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά στοιχεία. Χρειάζομαι την εμπειρία, την εξυπνάδα των παικτών μου. Παίζουν με μία αντίπαλο που δεν βρίσκεται στην πραγματική της θέση. Η Καρπάτι θα τερματίσει ανάμεσα στην 4η και την 8η θέση στην Ουκρανία. Ξέρω επίσης ότι αγωνιζόμαστε εναντίον μιας ομάδας που δεν έχει οικονομικά προβλήματα, οπότε απέναντι στον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους έχουμε πράγματα να αντιπαρατάξουμε. Με χαμηλό προφίλ, έχω την πεποίθηση ότι θα κάνουμε δύο καλά παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την οποία παρακολούθησαν περίπου είκοσι Ουκρανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι φορούσαν τη φανέλα της Καρπάτι. Ο Μπόλονι υποστήριξε πως η Καρπάτι είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με τη Βαλερένγκα, την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκληση

Την εκδοχή της πατρίδας του στην αντιπαράθεση Ελλάδας – Σκοπίων έδωσε με δηλώσεις του ο Σκοπιανός τερματοφύλακας της Καρπάτι, Μάρτιν Μπογκαντίνοφ στην επίσημη ιστοσελίδα της ουκρανικής ομάδας. «Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η »Μακεδονία» είναι »Μακεδονία». Ισως η Ελλάδα να έχει τη δική της Μακεδονία. Αυτό είναι λάθος. Θέλω να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εγώ παίζω ποδόσφαιρο και ποτέ δεν το μπερδεύω με την πολιτική. Αλλά και πάλι θέλω να τονίσω, ότι η Ελλάδα είναι Ελλάδα και άλλη Μακεδονία δεν μπορεί να υπάρξει». Ο Μπογκαντίνοφ υποστήριξε πως δεν υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στους λαούς των δύο χωρών: «Για να σας το αποδείξω, θα σας μεταφέρω αυτό το γεγονός: πολλοί κάτοικοι της »Μακεδονίας» έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές. Αν υπήρχε διαμάχη, πιθανότατα δεν θα πήγαιναν στην Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή