Την πείρα των… τριαντάρηδων παρατάσσει η ΑΕΚ

Την πείρα των… τριαντάρηδων παρατάσσει η ΑΕΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι παίκτες άνω των 30 ετών αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, στο αποψινό πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21.45). Ο Μανόλο Χιμένεθ ποντάρει στην εμπειρία τους, προκειμένου η ομάδα του να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους ομίλους, ώστε να γεμίσουν με περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκινήσει τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα, Μανωλά, Δέλλα, Καράμπελα, Μάκο, Καφέ, Λεονάρντο (ή Σιαλμά), Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο.

Αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα εμφανίζονται και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ντιναμό. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να κάνουμε σαφές στους φιλάθλους μας πως θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση», είναι η θέση του Ισπανού προπονητή της ομάδας της Τιφλίδας, Αλεξ Γκαρσία, ενώ ο Κακουμπάβα πρόσθεσε: «Οι οπαδοί μας να ξέρουν πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Επανέρχεται το όνομα του Αρμάντο Λοθάνο ως υποψήφιου στόχου για να καλύψει το κενό του Ντιόπ. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «barcablaugranes. com», ο νεαρός αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη λίστα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μελετά την περίπτωσή του. Ο Λοθάνο αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Παράταση δόθηκε έως τα μέσα Σεπτεμβρίου για την πώληση των διαρκείας. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Η πώληση θα γίνεται μόνο από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 – 17.30», ανακοινώθηκε σχετικώς. Εως τώρα έχουν διατεθεί 8.000 διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή