Ο Μουρίνιο κατάφερε πάλι να αναστατώσει την Ισπανία

Ο Μουρίνιο κατάφερε πάλι να αναστατώσει την Ισπανία

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πραγματικά κρίμα μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, να επισκιάζεται από τα καμώματα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο καθ’ όλα άξιος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την ομάδα του να υποκύπτει στην Μπαρτσελόνα με σκορ 3-2 χθες τα ξημερώματα και κατέφυγε σε τακτικές που ελάχιστη σχέση έχουν με ένα κορυφαίο επαγγελματία του επιπέδου του.

Ο Πορτογάλος συμμετείχε σε σύρραξη παικτών και προπονητών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα-ρεβάνς στο Καμπ Νου, ύστερα από επικίνδυνο χτύπημα από πίσω του Μαρσέλο επί του νέου αστέρα της Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγας.

Το χειρότερο για τον «Σπέσιαλ Ανθρωπο» ήταν ότι ενώ αρχικά δεν είχε εμπλακεί, πήγε από πίσω και έβαλε το δάχτυλό του στο μάτι του βοηθού προπονητή της Μπάρτσα, του Τίτο Βιλανόβα. Αυτός γυρνώντας άστραψε ένα χαστούκι στον Πορτογάλο, που αντέδρασε με ειρωνικό χαμόγελο μόνο. Ακόμη χειρότερα, η ισπανική κρατική τηλεόραση, που εδρεύει στη Μαδρίτη, επέλεξε να μεταδώσει μόνο το χαστούκι και όχι την ενέργεια του Πορτογάλου. Νωρίτερα, ο κ. Μουρίνιο είχε κάνει χειρονομίες στον Λιονέλ Μέσι, λέγοντάς του με τον τρόπο του ότι μύριζε άσχημα, με προφανή αναφορά στο περιστατικό εμετού του Αργεντινού κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στο Μπερναμπέου, που έληξε με 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, διαμαρτυρόταν για βουτιές των παικτών της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στο χαστούκι που δέχθηκε λέγοντας ότι «εγώ τουλάχιστον φέρθηκα σαν άντρας και δεν έπεσα κάτω με το πρώτο άγγιγμα. Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός ο Βιλανόβα».

«Ο κ. Μουρίνιο καταστρέφει το ισπανικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Τζέραρντ Πικέ, αμυντικός της Μπαρτσελόνα, που κατέκτησε το τρόπαιο χάρη σε δύο γκολ του Μέσι το δεύτερο δύο λεπτά πριν από τη λήξη κι ενώ το παιχνίδι πήγαινε προς παράταση. Ακολούθησαν ο καβγάς και οι αποβολές των Μαρσέλο και Μεσούτ Οζίλ της Ρεάλ και του Δαβίδ Βίγια των γηπεδούχων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή