Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

The Ιndependent

Κομφούζιο στο Λονδίνο

Οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ οδηγών και υπαλλήλων ασφαλείας επισκίασαν την περασμένη Κυριακή τη διοργάνωση αγώνα ποδηλασίας από το Λονδίνο ώς το Σάρεϊ, που αποτελούσε το μεγαλύτερο «τεστ ιβέντ» (δοκιμαστική διοργάνωση) εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν στους δρόμους από το δυτικό Λονδίνο έως την κομητεία του Σάρεϊ καθώς οι οδηγοί προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με τις παρακάμψεις και τους κλειστούς δρόμους. Πολλοί Λονδρέζοι υποχρεώθηκαν σε επί τόπου αναστροφή, παραπονούμενοι για «χάος στους δρόμους». Πολλοί επεσήμαιναν, μάλιστα, πως οι υπάλληλοι ασφαλείας που είχαν μεταφερθεί από διάφορα σημεία της χώρας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα πώς να κατευθύνουν τους οδηγούς. Ενας από τους υπαλλήλους, που επιτηρούσε έναν κλειστό δρόμο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και ζήτησε να μη δημοσιευθεί το όνομά του είπε ότι κανείς δεν του έδωσε οδηγίες ή χάρτη για το ποιοι δρόμοι είχαν κλείσει. «Εμείς είμαστε από το Σουίντον και θα ήταν καλό να μας είχαν δώσει ένα χάρτη με οδηγίες πού να στέλνουμε τον κόσμο», είπε.

Εl Μundo

Σουμάχερ: «Συνεχίζω, σας αρέσει δε σας αρέσει!»

Ο Γερμανός πιλότος της Μερσέντες, Μίκαελ Σουμάχερ, διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής του από τη Φόρμουλα 1 στο τέλος της φετινής περιόδου και αρνήθηκε μετ’ επιτάσεως την πιθανότητα να μην αγωνιστεί του χρόνου. «Παρά τις διάφορες φήμες και κάποια ανόητα δημοσιεύματα, εγώ συνεχίζω. Επαναλαμβάνω ότι θα εξακολουθήσετε να με βλέπετε και μέσα στο 2012, είτε σας αρέσει είτε όχι», δήλωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Πρόσθεσε ότι έχει όλη την υποστήριξη από την ομάδα του για να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο. «Ολοι επιθυμούν να τρέχω και μέσα στη χρονιά που έρχεται», επεσήμανε ο Γερμανός οδηγός.

Τhe Sun

Γουόλκοτ εναντίον Καπέλο

Ο Θίο Γουόλκοτ είναι αντιμέτωπος με την οργή του τεχνικού της εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο, λόγω των αποκαλύψεων του πρώτου στην αυτοβιογραφία του σχετικά με τις αυταρχικές τακτικές του Ιταλού προπονητή. Το μέλλον του Γουόλκοτ στην εθνική ομάδα είναι πλέον σε κίνδυνο, έπειτα από σχόλια όπως «δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε από μένα. Με μπέρδευε», έγραψε, αναφερόμενος στην περίπτωση που ο κ. Καπέλο τού φώναξε «θα σε σκοτώσω» όταν ο επιθετικός της Αρσεναλ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι έκανε μια κίνηση προς τον άξονα της επίθεσης. «Αν είσαι προπονητής, σίγουρα θέλεις να παίζουν όλοι καλά και τους τονώνεις το ηθικό για τον σκοπό αυτό. Εμένα με τσάκισε κι ένιωθα ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο», προσθέτει στο βιβλίο «Μεγαλώνοντας Γρήγορα» ο 22χρονος Γουόλκοτ.

Α Βola

Ευτυχής ο Κάστρο που επέστρεψε στη Χιχόν

Ο μέσος Αντρέ Κάστρο, ο οποίος δόθηκε και πάλι δανεικός από την Πόρτο στη Σπόρτινγκ Χιχόν, πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση για τη νέα περίοδο με την ισπανική ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Χιχόν. Εκτιμώ όλη την αγάπη που δείχνουν σε μένα η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας», δήλωσε ο Κάστρο. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως «ελπίζω να κάνω με την ομάδα μια παρόμοια σεζόν με την περυσινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή