ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων (Περού): Σε προκριματικούς «πέφτουν» οι Χαρ. Καρακαϊδός (200μ. υπτίως), Α. Βαζαίος, Στ. Χριστόπουλος – Χαλιντέι (200 πεταλούδας) και η εθνική 4Χ100μ. μεικτής εφήβων.

ΠΟΛΟ

Η Σουηδία είναι σήμερα η αντίπαλος της εθνικής νεανίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που αρχίζει στη Μαδρίτη (Ισπανία). Για τον ίδιο όμιλο παίζουν, Ισπανία – Γερμανία. Αύριο η Ελλάς δίνει τον αγώνα που θα κρίνει την 1η θέση του ομίλου με την Ισπανία. Αγωνίζονται και Γερμανία – Σουηδία. Με τη Σερβία «ναυμαχεί» σήμερα (11.30) η Ελλάς στο τουρνουά εφήβων, «Κύπελλο Βικέλας», στη Σύρο. Πριν (9.30) παίζουν, Ιταλία – Ρωσία.

ΒΟΛΕΪ

Την Τυνησία αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάς στην Α΄ φάση των τελικών του παγκόσμιου πρωταθλήματος παίδων, που διεξάγεται στην Αργεντινή. Για τον όμιλό μας παίζουν και Ρωσία – Κίνα.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η εθνική ομάδα του ανσάμπλ (Στ. Σαμαρά, Μαρ. Ζαφειρίου, Ελ. Δόικα, Ευδ. Λουκάγκου, Β. Ζάχου, Αλ. Κυριαζή) και οι αθλήτριες του ατομικού, Βαρ. Φίλιου και Αρτ. Γκαβέζου – Κάστρο, αγωνίζονται σήμερα στους τελικούς των οργάνων του αγώνα για το παγκόσμιο κύπελλο, που γίνεται στη Σόφια (Βουλγαρία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή