Ακροδεξιά στοιχεία σε ΑΠΟΕΛ και Καρπάτι

Ακροδεξιά στοιχεία σε ΑΠΟΕΛ και Καρπάτι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη ώρα για τον ΑΠΟΕΛ έφτασε, καθώς απόψε αντιμετωπίζει την πολωνική Βίσλα με στόχο την ανατροπή του 1-0 της περασμένης Τετάρτης στην Κρακοβία και την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι υπόλοιποι αγώνες απόψε είναι Γκενκ-Μακάμπι Χάιφα (1-2 από το πρώτο ματς), Βιγιαρεάλ-Οντένσε (0-1), Ζυρίχη-Μπάγερν (0-2) και Μάλμε-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-4).

Πάντως η UEFA δεν έχει ασχοληθεί ακόμη με το περιστατικό εκδήλωσης φιλοναζισμού από οπαδό του ΑΠΟΕΛ σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία, πριν από τον αγώνα με τη Βίσλα. Οπαδός της κυπριακής ομάδας άφησε το κασκόλ του μπροστά σε έναν από τους φούρνους των θηριωδιών των Ναζί, ενώ δημιούργησε στο Ιντερνετ και βίντεο με ύμνο για τα Ες-Ες.

Αντίθετα η UEFA πρόκειται να παρακολουθήσει με προσοχή τη συμπεριφορά των οπαδών της αντιπάλου του ΠΑΟΚ μεθαύριο στο Γιουρόπα Λιγκ, Καρπάτι Λιβ, καθώς οι Ουκρανοί έχουν βεβαρημένο παρελθόν στον συγκεκριμένο τομέα. Πέρσι η Καρπάτι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 ευρώ για την παρουσία πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο στην εξέδρα της, μαζί με τον κέλτικο σταυρό των νεοναζί, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκαλατάσαραϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή