ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με νέα «φιλογερουλάνικη» σύνθεση, απαιτεί από επτά ομάδες της Σουπερλίγκας κάποιες προσθήκες στους φακέλους που κατέθεσαν για να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, απειλώντας τες πως θα απορρίψει τις αιτήσεις τους. Μεταξύ των επτά είναι (πάλι) ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Είναι όμως και ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ – ομάδες με τεράστια στήριξη από υπουργούς και βουλευτές.

Το πιστοποιητικό της ΕΕΑ αφορά κυρίως δύο πράγματα: α) το ποιόν των μετόχων των ΠΑΕ και β) το κατά πόσο αυτές είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος, δηλαδή το αν έχουν πληρώσει ΙΚΑ και εφορία. Χθες, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος άφησε να εννοηθεί ότι η πολιτεία προσπαθεί να διαλευκάνει τη μετοχική σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας γιατί δεν θα ήθελε οι ομάδες αυτές να διοικούνται από τους τιμωρημένους με διά βίου απαγόρευση άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο κ. Ψωμιάδη και Μπέο.

Αν τα βάλεις μια φορά με τη μαφία και χάσεις είσαι θύμα των μηχανισμών της. Μια δεύτερη ήττα μαρτυρά ότι είσαι ανίκανος…  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή