«Επιστρατεύουν» το… φιλότιμο στον ΠΑΟ

«Επιστρατεύουν» το… φιλότιμο στον ΠΑΟ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενέσεις ηθικού αλλά χωρίς τελεσίγραφα και «απειλές» έκανε χθες ο Δημήτρης Γόντικας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε το πρωί στην Παιανία και μίλησε στους «πράσινους», σε μια προσπάθεια να αναστραφεί το βαρύ κλίμα που προκάλεσε η ήττα από τη Μακάμπι ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν απομείνει μετά το βαρύ 3-0 του πρώτου αγώνα.

«Απαιτούμε λυσσαλέα πάλη και κατάθεση ψυχής, να φανεί πως υπάρχει θέληση και προσπάθεια. Δεν υστερείτε σε ποιότητα, αλλά πρέπει να είστε ομάδα στο γήπεδο. Ομάδα που θέλει να πάρει την πρόκριση και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να την πάρετε» είπε στους παίκτες ο κ. Γόντικας, ζητώντας τους να μην εγκαταλείψουν τη μάχη: «Χρειάζεται σκληρή και συνολική προσπάθεια. Μας ενδιαφέρει το πώς θα προσεγγίσει η ομάδα τον αγώνα. Τώρα θα φανούν η προσπάθεια και η θέλησή σας στο γήπεδο. Είσαστε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ αυτό που δείχνετε. Να το βγάλετε αυτό και στο γήπεδο. Ως ομάδα μπορείτε να δείξετε περισσότερα. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλος».

Η εμφάνιση του Δημήτρη Γόντικα στην Παιανία θορύβησε αρχικά τους παίκτες, λόγω της έντονης φημολογίας ότι θα τους «απειλήσει» με περικοπές συμβολαίων σε περίπτωση αποκλεισμού από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, λόγω της απώλειας εσόδων που τα είχαν δεδομένα στον προϋπολογισμό. Τέτοιο θέμα δεν ετέθη, ευθέως τουλάχιστον. Εγινε σαφές ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα με ένα πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ λειτούργησε παραινετικά και όχι εκφοβιστικά. Τον ίδιο δρόμο είχαν ακολουθήσει την προηγούμενη μέρα ο Φερέιρα και ο Καραγκούνης, δείχνοντας με τα λόγια τους ότι πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε χθες ένα πολύ επιθετικό σχήμα, με τον Κατσουράνη σε ρόλο αμυντικού χαφ και τον Ζέκα στη θέση του Σιμάο. Λογικά δεν θα το επιλέξει από το ξεκίνημα, αλλά θα ρισκάρει μ’ αυτό το σχήμα αν η ροή του αγώνα αφήνει στο τελευταίο ημίωρο ελπίδες.

Κατηγορηματική διάψευση ακολούθησε την πληροφορία του ΝovaΣΠΟΡ FM ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης διαπραγματεύεται με Αραβα επενδυτή την παραχώρηση αρχικά του 25% των μετοχών της ΠΑΕ, με άμεση καταβολή χρημάτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, ο Αραβας επενδυτής ενδιαφέρεται και για το γήπεδο, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η διάψευση ήλθε άμεσα, μέσω κύκλων του κ. Βαρδινογιάννη: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση για πώληση μεριδίου ή ολόκληρου του μετοχικού πακέτου. Παραμένει, όμως, ανοικτός σε οποιαδήποτε συζήτηση για την παραχώρηση των μετοχών που κατέχει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή