«Πάγωσε» του Μακούν, ζεστός για ενίσχυση ο Ολυμπιακός

«Πάγωσε» του Μακούν, ζεστός για ενίσχυση ο Ολυμπιακός

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού. Δύο 24ωρα μετά το επιτυχημένο τεστ με την Ιντερ στη Γενεύη (έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2), ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης και ο τεχνικός τους Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να συναντηθούν και να λάβουν οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το δυναμικό της ομάδας του Πειραιά.

Είναι δεδομένο πως κινούνται για την αγορά τουλάχιστον ενός ή δύο αμυντικών μέσων, όπως και ενός περιφερειακού επιθετικού. Ψηλά στη λίστα τους βρίσκονται ο Ζαν Μακούν της Αστον Βίλα και ο Μάρκο Εστράδα της Μονπελιέ. Για τον πρώτο έχουν προκύψει δυσκολίες αναφορικά με το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων του το 2012, καθώς τον πρώτο χρόνο έχει συμφωνηθεί να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού. Ο ίδιος ο Μακούν με χθεσινές τους δηλώσεις «πάγωσε» το θέμα της μετακόμισής του στους Πειραιώτες. «Ηρθε ένας νέος προπονητής και πρέπει να τον εντυπωσιάσω για να μου εμπιστευθεί μια θέση στην ενδεκάδα. Θέλω να παλέψω για να πείσω πως αξίζω μια θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Λατρεύω το αγγλικό ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καμερουνέζος μέσος στο skysports.

Σε ό, τι αφορά τον Εστράδα, προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση, αφού οι Γάλλοι αξιώνουν 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο διεθνής αμυντικός μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Προ των πυλών είναι και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε πέρυσι στην Καβάλα, Τζαμέλ Αμπντούν.

Στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού θ’ αγωνίζονται την επόμενη περίοδο ο Σουμπίνιο και ο Κάται. Δανεικός παραχωρήθηκε ο Λεάντρο στην Καβάλα. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» ελευθέρωσαν μία θέση ξένου στο δυναμικό τους, την οποία θα πάρει ο Γκρμπιτς.

-Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα τελεστεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή