ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ:Με δύο γκολ του Αϊλτον και ένα του Μαντούκα, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-1 τη Βίσλα, ανέτρεψε το 1-0 της ήττας του στην Κρακοβία και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μπάγερν. Τα άλλα αποτελέσματα: Βιγιαρεάλ – Οντένσε 3-0 (0-1), Μάλμε – Ντιναμό Ζ. 2-0 (1-4) και Ζυρίχη – Μπάγερν 0-1 (0-2).

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται απόψε: Ουντινέζε – Αρσεναλ, Ρούμπιν Καζάν – Λιόν, Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγη, Στουρμ Γκρατς – Μπάτε Μπορίσοφ, Μπενφίκα – Τβέντε.

ΠΑΟ: Ο Μουν παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στους Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ, ομάδα της Ν. Αφρικής. Ο Μαρίνος μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μόλις πέντε λεπτά διήρκεσε η συνάντηση των Μαρινάκη, Βαλβέρδε στο περιθώριο του ετήσιου αγιασμού στου Ρέντη, γι’ αυτό και θα τα ξαναπούν σήμερα. Οι Μακούν και Εστράντα παραμένουν πρώτοι στόχοι.

ΑΕΚ: Χωρίς τον τραυματία Δέλλα αλλά με τους Κοντοέ και Γκερέιρο αναχωρεί σήμερα (08.45) η αποστολή για την Τιφλίδα.

ΒΟΛΕΪ: Τη Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε, στην Αργεντινή, η εθνική παίδων στους προημιτελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Στον άλλο αγώνα του ομίλου παίζουν Ισπανία – Βουλγαρία. Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής της ομάδας γυναικών, Γιάννης Νικολάκης, έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Σπύρου Χουντουμάδη και των Μυλωνά, Χατζηνικολάου.

ΠΟΛΟ: Η εθνική νεανίδων νίκησε τη Γερμανία 28-3 και κατέλαβε, με διαφορά τερμάτων, τη 2η θέση στον όμιλό της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στη Μαδρίτη, διότι η Ισπανία συνέτριψε τη Σουηδία με 41-1. Σήμερα θα παίξει με τη Μ. Βρετανία για μια θέση στους προημιτελικούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η Κέρκυρα πήρε τον Γκαλίνοβιτς, ο Ταυλαρίδης υπογράφει σήμερα στον ΟΦΗ και ο Δημούτσος είναι κοντά στον Ατρόμητο.

ΝΑΣΡΙ: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γάλλου διεθνούς από την Αρσεναλ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ της Νιγηρίας βρήκε σώο προχθές τον πατέρα του άσου της Τσέλσι, Τζον Ομπι Μίκελ, ο οποίος είχε απαχθεί δέκα μέρες νωρίτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή